öncelıkle mrb bu kötü haber ve kötü hava yaktıbizi yeni kapı mendirekde kayalıkların ucu ve 40 50 mt gerisinde balıkdan eser yok dip samandıra ve klasik takımları denedık hiç biri cevap vermedi balıklarda cevap vermedi gece yarısı yeni kapıyı terk ettik ve k.mustafapaşa ya gittik ordada 1 tane ispari (ispari demeye bin sahit lazım ) ufacık gerisi iskorpit baska hiç birşeycikler yok. yem olarak canlı kurt(kaya kurdu) yani dün aksam hayat yokdu deniz de saygılar
Eeee, Denizin Garantisi yok iste Bos dönmek de var !Avciligi güzel kilanda bu bence. Saglik olsun Bir dahaki sefere Timur
Bugün televisyonda gördüm Rize de bu iskorpit lerden çok güzel kızartma yapıyorlar Boylar büyük değil ama adamlar o kadar güzel pişirmişlerdi ki bayıldım yani görüntüsüne... CNNTÜRK kanalındaydı... birçok yöreden değişik balık yemekleri vardı
hasan BASRİ usta sarayburnunda bişiyler cıkıyormu bilginiz varmı bu ara cok rüzgarlıydı hiç o tarafa gittinizmi acaba izmarit istavrit filan...
yok kardesim otarafa gitmedim ama 3 hafta önce gelen arkadaşın kovasında ada izmariti kumkapı köprüde almış mavi sırtlı ızmarıt boy alorakta baya ıyı izmarit istersen kumkapı köprüderim
usta ben dayanamadım bugün gittim sarayburnuna rüzgar biraz hafiflemiş fakat ne istavrit nede izmarit ikiside yok yanlız sabah erken saatlerde sıyırtma ile alıyorlarmış...anlaşılan biraz daha beklemek lazım bu arada tüp gecit çalışması son hız devam ediyor bu çalışmanında balıgın olmayışında büyük etkisi oldugu kanısındayım..