Daiwa Crossfire 150L kamışın ucu kırıldı. İkinci halkaya kadar olan kısmı da kestim. 150cm'lik kamış 135cm oldu. Kullanımında bir sorun yok ama daha sonra yeni almak için 120-150 cm arası 3-15 civarlarında atarı olan kamış tavsiyelerinizi bekliyorum.(Limit:100TRY)
Her zaman tavsiye ettiğim 2 sezondur kullanıp aşırı derece memnun kaldığım DAM Devil stick micro spin 120cm 5-15g i kesinlikle tavsiye ederim fiaytı çok makuldur yaptığı işlere şaşıracaksınız.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Daiwa crossfire 150L den 30 cm kısa. Bu atış mesafesini nasıl etkiler acaba? Genelde yakın mesafelere sallıyorum ama bazen uzak yerlere nokta atışı yapmak gerekiyor. Yetersiz kalır mı? Herhangi bir 120 cm kamış 150 cm kamışa göre atış mesafesi konusunda nasıldır? Arada önemli bir fark yoksa en kısa olan her zaman ilk tercihim olacak.
Kesinlikle yetersiz kalmaz uygun makina ve misina sarımı iyi ise güzel atışlar yapabilirsiniz. Ayrıca atarının altı ve üstü sahteleride atmakta etkili. Gölde 18gr lik hansen pilgrim ile 50-60 mt mesafede atışlar gerçekleştirdim.
ben oğlana aldım 6 yaşında ve gayet memnun 120 cm liğini. uzağa atma konusunda sıkıntı olmaz 3 grlık yemleri bile 20 mt ye atabilirsiniz. ki 150 de 25 i bulur.