sabah suyu giyinip suya girdim,geziniyorum,su sıcaklıgı 7 c,balık malık yok,boş her yer,derken taşaltlarına bakıyorum,bir yandanda bu kadar soguk suda balık olmaz,diye akıl saglıgımı sorgyuluyorum,kayalıgın bittigi,kumluk meramda,büyük,içi baya geniş olan sıralı plaka taşlar var,son umut olarak oraya baktım,orası yazları beni hiçbir zaman boş çıkarmaz,ya iri kefal karagöz,hatta mırmır bile vurmuştum,taşın içinde ve yakınında,derken taşın içine baktım bi t araf boş,dedim,boş herhalde derken taşın öteki giriş çıkışlarını kontrol ettim,taşın bir köşesine karagöz yatmış,kaçmıyor,bile sanırım soguktan dolayı hayvan baya bir uyuşmuş yatıyor,ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum,şaşırttı beni,demekki kış bazen balıkları etkileyebiliyor,aşırı soguk su hayvanı mayıştırıyor,demekki,açsada yorgun düşebiliyormuş... sonra bayada gezinsem,balık göremedim,saat 10 gibi sudan çıktım,daha iyileri sizlerin,bu haftalık yoruldum,artık,haftaya görüşmek dilegiyle... http://img203.imageshack.us/i/babakaragz.jpg/