güzel bir pazar sabahı her haftasonu olduğu gibi yine mercan avındayız.bu seferki avcılarımız istanbuldan cafer karaahmet,serdar cebiroğlu ve tabiki ben.yemlerimiz makaralarımız hazır ve istikametimiz 61 mt derinlikteki mercan tarlamız yarım saatlik bir yolculuktan sonra yerimize ulaşıp oltalamızı salıyoruz.dakika bir gol 5 aynı anda cafer ve benim oltama sıkı vuruşlarla isabet eden mercan ve kocagözler.süpeer diyoruz ancak arada çıkan kocagözler biraz keyif kaçırıyor.orda geçirdiğimiz 2 saatin ardından başka bir noktaya gidiyoruz.yine aynı manzara 2 mercan bir kocagöz sanki kocagözler istila etmiş buraları.ayrıca çıkan iri trakonyaları söylemek içimden bile gelmiyor ya neyse.burdada 2 saat geçirdikten sonra bir başka noktaya devam ediyoruz.buradada durum hep aynı 2 mercan 1 kocagöz arada oltamıza gelen kolyozlar ve istavritler livarımız renklendiriyor.bu güzel günün sonrasında.birkaç kilo mercan,kolyoz,kocagöz,istavrit,hanos,trakonya,ispari,izmarit gibi renkli lezzetlerle evimize gidiyoruz...bol balıklı avlar dostlarım . . . İŞTE RESİMLER VE KISA VİDEOMUZ [/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/clip/my-videos/197/5pei.mp4/
tebrikler keyifli bir gün olduğu belli resimler olsa iyi olurdu ama aklımda canlandı manzara bende temmuz başında saroz güneylideydim 2 gün av yaptık ama o zaman 2 kocagöz 1 mercandı tekfarklı renk kolyozlardı rastgelsin
mukemmel baliklar.gokcetepe erikli yayla bolgesinde mercan avinda yardimci olacak dostlar yazar mi lutfen
gökçetepe yardım eşimle balık aşığıyız ancak daha önce hep bandırmada avlandık ilk kez gökçetepeyi deneyeceğiz.takımımız nasıl olmalı ve avlanacağımız meralarla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim