13.08.2011 Ve Saroz Gökçetepe

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında YABAN tarafından paylaşıldı.

1. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    güzel bir pazar sabahı her haftasonu olduğu gibi yine mercan avındayız.bu seferki avcılarımız istanbuldan cafer karaahmet,serdar cebiroğlu ve tabiki ben.yemlerimiz makaralarımız hazır ve istikametimiz 61 mt derinlikteki mercan tarlamız :) yarım saatlik bir yolculuktan sonra yerimize ulaşıp oltalamızı salıyoruz.dakika bir gol 5 aynı anda cafer ve benim oltama sıkı vuruşlarla isabet eden mercan ve kocagözler.süpeer diyoruz ancak arada çıkan kocagözler biraz keyif kaçırıyor.orda geçirdiğimiz 2 saatin ardından başka bir noktaya gidiyoruz.yine aynı manzara 2 mercan bir kocagöz:( sanki kocagözler istila etmiş buraları.ayrıca çıkan iri trakonyaları söylemek içimden bile gelmiyor ya neyse.burdada 2 saat geçirdikten sonra bir başka noktaya devam ediyoruz.buradada durum hep aynı 2 mercan 1 kocagöz :( arada oltamıza gelen kolyozlar ve istavritler livarımız renklendiriyor.bu güzel günün sonrasında.birkaç kilo mercan,kolyoz,kocagöz,istavrit,hanos,trakonya,ispari,izmarit gibi renkli lezzetlerle evimize gidiyoruz...bol balıklı avlar dostlarım . . .
    İŞTE RESİMLER VE KISA VİDEOMUZ :)
    [​IMG][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/clip/my-videos/197/5pei.mp4/

Son düzenleme: 16 Ağustos 2011
  2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    tebrikler keyifli bir gün olduğu belli resimler olsa iyi olurdu ama aklımda canlandı manzara bende temmuz başında saroz güneylideydim 2 gün av yaptık ama o zaman 2 kocagöz 1 mercandı:) tekfarklı renk kolyozlardı rastgelsin

3. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Vayy Gökçetepe demekki bu yaz ordaydım ama hava şartları izin vermedi av yapmamıza :(

4. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    güzel paylaşım , balıklarda şahane ne diyelim avlarınız daim olur umarım...

5. harun61

harun61 harun

hay maşallah , harika görünüyorlar. ellerinize sağlık. saroz vermiş yine kısmetinizi. afiyet olsun

6. kubicey

kubicey kubilay

mukemmel baliklar.gokcetepe erikli yayla bolgesinde mercan avinda yardimci olacak dostlar yazar mi lutfen

7. GSimge

GSimge

Favori Kamış:
    zıpkın
    En İyi Avı:
    japon balığı :)
    gökçetepe yardım

eşimle balık aşığıyız ancak daha önce hep bandırmada avlandık ilk kez gökçetepeyi deneyeceğiz.takımımız nasıl olmalı ve avlanacağımız meralarla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim