tebrikler cihan..fakat kurşunsuz nasıl attın tam anlayamadım..bi de mevki olarak nerede avlandın? özelden de yazabilirsin yeri
kurşun takmadım sadece sardalyanın ağırlığıyla ratımla atabildigm kadar ileri attım fakat balığı daha çk kıyıya yakınken aldım
Tebrikler...Bu Yumurtalığa sahip çıkmamız lazım..Heralde Akdenizde balık olan bir yumurtalık kaldı...
Tebrikler Cihan kardeşim. Sardalyaları tümmü taktın yoksa fleto halinde önceden hazırlayarakmı? Bir sorum da sardalyalar tazemiydi yoksa kokuttunu iyice? Kokmuş sardalya ile güzel levrek avlandıgını biliyorum tecrübelerini anlatırsan sevinirim. Daha irileri rastgele.
Sevgili cihan,genç bir kardeşimizsin.O yavru orfozu geri salmanın hazzı,50 cc. pet şişenin yanına koyup fotoğraflamaktan çok daha keyifli olur,bu hazzı tatman dileğiyle rast gelsin...
http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=37395 Yöresel olarak Züber,İzbir,Harami olarak adlandırılan kaya balığı cinsinden,3-4 cinsi var,bizim de karıştırdığımız oluyor,Orfoz,Kum ve Kaya Lagosu diye, Daha önce yapmış olduğumuz bir avımızda 4 kg lığını yakalamıştı Mehmet Ali .abi. Rastgelsin.