13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında umitdulger tarafından paylaşıldı.

1. umitdulger

umitdulger Ümit DÜLGER

Favori Kamış:
    Nomura Hiro Street 223 cm 0-6 gr
    Favori Makine:
    Daiwa Exceler x 1000
    En İyi Avı:
    Daha kiloluk balık tutamadık :)
    Dün sabah saat 5'te yola çıktık en yakın arkadaşım Ersan ile birlikte, istikamet ilk defa Narlı ve ilk defa boru kurdu temin etmeyi başarmış olduğumuzdan beklentiler bir hayli yüksek tabi ki. Neyse saat 6:30 gibi avlağımıza ulaştık ve teknesini kiralayacağımız Ahmet abinin gelmesini beklemeye başladık sabırsızca, sonunda Ahmet abi geldi ve saat 7 gibi mendireğin karşısındaki yerimizi alıp kendimizi dubaya bağladık ve Bismillah diyip oltaları su ile buluşturduk, ben ilk atışımda bir vuruş alamayınca mesafeyi yoklamak için oltamı çok yavaşça yukarı çekmeye başladım ve orta mesafelerde oltanın ucu müthiş bir şekilde eğildi fakat bir kaç tur çektikten sonra balık kendisini kurtardı ve gitti malesef. Daha sonraki atışlarımızda ise aldığımız vuruşların tamamında hani ve kaya balığı çektik :) Yaklaşık 10 adet hani 10 adet de kaya balığı yakalamayı başardık öğlene kadar, bir tane de lapin takıldı benim oltama, başka da vuruş alamayınca öğlende avımızı sonlandırdık. Bu arada biz suya açılmadan hemen önce yunus sürüsü geçti 50-60 metre kadar açıktan, ne derece etkisi olmuştur bilmiyorum. Sizlere bol balıklı günler...

2. laborant1986

laborant1986 mesut

Merhaba unit foruma hizli gurus yaptin turns zargana derken simdi de karagoz pesinden haber veriyorsun ;) prays bende gittim butun gun 1 2 kisi aldi balik bizde holds kaya baligi cikardik instil abundant sonra bol balikli keyifli avlar gecirirsin

3. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    Selam, bence karagöz avı için narlıda yanlış bir saati tercih etmişsiniz,

eğer narlıda balık tutmak istiyorsanız akşam hava kararmadan gideceksiniz, hava kararmaya yakın bu tarihlerde iri istavrit alabilirsiniz çapari ile ileri atarak, hava karardıktan sonra ile şeytan oltasıyla karagöz avına başlayabilirsiniz.

4. laborant1986

laborant1986 mesut

Emre benimde hedefimde karagoz ve levrek kaldi gece karagoz icin nasil takim olmali bride gece tekne temin edilirmi orda

5. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    Levrek narlıdan çıkartan hiç görmedim, banada denk gelmedi 3 senedir gidiyorum ayda 2-3 kez, gerçi eskisi gibi tat yok narlıda son zamanlar hep boş dönüyoruz istavritleri saymazsak. Eğer bekçi doğanı bulabilirsen kayıkta bulabilirsin, girişteki klubede oluyor.

Gece misina ucuna bağlanmış tek iğne ve yem olarak karidesle, kaya üstünden atabildiğin kadar ileriye atıp bekliyorsun okadar :)

6. laborant1986

laborant1986 mesut

Levregi narlida aramiyorum karagoz icin gittim karides ve boru kurdu kullanip bolca kaya baligi yskaladik levrek icin guzel halo ya gidecegim ins

7. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    boru kurduyla dip oltası yaparsan eğer eşkine alman büyük olası.

8. laborant1986

laborant1986 mesut

Alamadim isde AMA Ben kursunu dive oturtuyordum 2 3 metre kaldirmak gerekiyormus acemilik zor is

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Narlı'da balık, midyeyle yada, canlı teke ile daha sağlıklı alınır. Oranın balığı, bu yemlere daha çok alışkındır.

10. laborant1986

laborant1986 mesut

Tevfik abi Teke bulamiyoruz AMA buyuk sorun bizde narlida ne kadar duba varsa hepsine yanastim time tik yok malzemeciye gidiyorum karagoze gitcem en iyi igneyi ver ve yem ver diyorum yine hic bir sey yok acemilik zor
    Bride herkez ayri bir tavsiyede bulunuyor hersey karisiyor

11. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tevfik Abininde dediği gibi canlı teke güzel iş yapıyor narlıda arkadaşlarım çok sık giderler oraya hiç boş döndüklerini görmedim ben her nekadar tekne avını sevsemde bereketli yerdir narlı

12. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    ben bu akşam gideceğim bide yem listesine teke ekleyeyim :)

13. laborant1986

laborant1986 mesut

Tekeyi nerden temin edebilirim

14. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    kaya diplerini kepçeyle karıştırarak bulabilirsin.

15. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Merhaba;

Narlı için biraz daha vakit var diye düşünüyorum öncelikle. Eğer Narlı'da avlanacaksanız ve hedefinizde karagöz varsa yemlerinizin arasına deniz anasını da ekleyin derim.

İlk mesajdaki çekerken oltanın ucunun müthiş bir şekilde bükülmesi çok tanıdık (Narlı için) bir süre sonra kurtulması da öyle. Dipteki batık ağdan kaynaklanıyor. Dipte batmış bir ağ mevcut ve çürük olduğu için iyi bir çekişle kurtuluyor. Ben ilk avlandığımda ucunda balık varken takılmıştı ne yapacağımı şaşırdım, düşünsenize oltada müthiş bir ağırlık ve hafif te olsa bir oynama.....off of.. :)

16. Deep83

Deep83 Salih

Favori Kamış:
    Dam , AlbaStar , Fladen , Remıxon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Çupra 2 kg
    Geçen hafta sonu bizde narlı'daydık , yemli şamandıralı takımlara gece güzel ve iri istavrit yapıyor . Bunun yanında eşkina , gelincik ve iskorpitte oltalara uğramıyor değil. Karagöz için biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım. Narlı bence cidden verimli avlaklardan boş cevirdiğini görmedim.

17. laborant1986

laborant1986 mesut

al hocam yeni bir yem daha denizanası nasıl bir yemdir nasıl kullanılır bilgim yok

18. umitdulger

umitdulger Ümit DÜLGER

Favori Kamış:
    Nomura Hiro Street 223 cm 0-6 gr
    Favori Makine:
    Daiwa Exceler x 1000
    En İyi Avı:
    Daha kiloluk balık tutamadık :)
    Bunlar da resimler...