geçen cumartesi saat 17.00 civarında üsküdara vardım ilk önce cengiz balıkçılığa gidip biraz malzeme alayım dedim ancak çinekop takımı bitmişti bende elimde olanları kullanmaya karar verdim. av yerine vardığımda yer bulmakta zorlandım. zorda olsa kendime bir yer bulmuştum. elimdeki istavritler buzdan çıkma olduğu için çabuk dağılıyordu ve kesilmiyordu. boş yere atıyordum ama tutanda yoktu. akşam 19.30 a doğru balık kendini göstermeye başladı benim oltaya 2-3 kere vurdu ancak balıkları çekerken kaçırdım. sonra babam aradı oda gelicekti bi oltada sen getir dedim tabi balıkçıdanda balık almayı unutma dedim oda 20.00 a doğru geldi. yanında çayda geldi keyif yapalım birazda kaç saattir bekliyodum sonuçta oda ne birden oltama bişey vurdu çektim bide baktım istavrit gelmiş ilk başta canım çok sıkıldı ancak ileride bize taze yem olarak çok yardımcı olacaktı tabi bana babam gelmeden önce yardım eden amcayıda söylemeden geçebicem bana takımı bağlamayı ve yem takmayı öğretti. saat 22.00 civarında ilk çinekopumuz babamın oltasına geldi besmele çektik tekrar attık balık başlamıştı bizim taraftaki herkes birer ikişer çekiyordu. sonra bana bir istavrit daha geldi ardından bir sarıkanat böyle böyle saat 3.00 a kadar devam eden avımız sonunda 9 parça balık alabilmiştik yanımızdaki abiler 15 parça civarında aldı. öteki gün sabah 8.30 da dershanem vardı ben ise hala balıktaydım ilk defa çinekopa geldiğim için bir türlü bırakamadım en sonunda gitmeye kara verdim ama 4-5 tane ye yakında balık kaçırdım. av sonunda 7 tane ben 2 tane babam tutmuştu üstüne üstük denizden 3 tanede takım çektim çok karlı bi gündü *** başka raporlarla yine sizinle olacağım ancak bu aralar pek gidemicem gibi malum 12. sınıfım sınav var şimdiden okuyan herkese teşekkürler herkese iyi avlar buda resimlerim url=http://bit.ly/c25MCx][/url]