13/11/2009 Boğazın Balıkları (Eşek istavrit ve ...) Yer : Boğazın Avrupa Yakası Kamış : Vazgeçemediğim emektar Alba star çelik sargı 3.5 metre Makine : Banax 4500 Beden : 0,33 Hedef : Sarıkanat Takım: mantarlı dip takımı ve Şeytan Yem : istavrit, Karides 13/11/2009 cuma günü namazdan sonra balık mekanındayım. Sabah mantarlı tutulan 3-5 sarıkanat dışında bolca izmarit çıkıyor. Mantarlı dip oltasını denize atmamla birlikte hedef balık ortada yok.Saatler sonra ilk gelen balık oltayı dibe takıyor. ve büyük balık olduğu kamışın ucunun oynamasından belli balık oltadan olta ise dipten kurtuluyor. Kaçan balık dışında sadece 1 vuruş ile 1 sarıkanat tutabiliyor ve eve balıksız dönmemek için akşama doğru şeytan oltası da atıyorum. Bu arada sarıkanata attığım mantarlı takımı çıkarıp su üstü takımı ile de atmamda hedef balıktaki sonucu değiştirmiyor.Ortalarda sarıkanat tutana da denk gelmiyorum. Şeytan olta ile 10 eşek istavrit (En büyüğü 23 cm), 3 izmarit ve 1 kefal ile balığı noktalıyorum. Hepinize rastgele.................