Selam arkadaşlar, Cumartesi günü Çanakkale Seddülbahir de saat 11:00 - 12:00 arası kıyıdan 0.30 Trabucco fc misina, 75gr kurşun, 2'li klasik takım ve yem olarak istavrit + izmarit kullanarak tutmuş olduğumuz balıkları aşağıda incelemenize sunuyorum. Aslında mendirek girişinde akşam inanılmaz derecede Levrek vardı fakat picol siliconumu şanssız bir şekilde kaybetmem ve ragot siliconlarımında yanımda olmaması nedeni ile av yapamadım. İnşallah birdahaki gidişimde size avlağın Levrek raporunu sunarım. Hepinize hayırlı akşamlar ..
karagözler çok güzel, mevsime rağmen kıyıdan bereketli av olmuş tebrikler. çok bol levrek vardı demişsiniz, keşke elinizdeki küçük izmaritlerden birisini bütün olarak takıp atmayı deneseydiniz, levrek bol ise belki de itibar ederdi?
Vallahi ne diyeyim. Güzel karagözler. Bizde perşembe günü geldik Çanakkale'ye. Gerçi bizimkisi tarihi bir geziydi. Şehitlik v.b. ama olta atmaya pek fırsat bulamadık. Neyse başka bir zamana inşallah.
BAlıklar güzel, kısa zamanda bereketli av olmuş, maşallah. Ama hani sigara paketini ölçü olarak kullanmayacaktık.
çok güzel av yapmışsınız tebrikler.. Daha bollarına rastgele... Bidahaki raporunuz inşallah levrekler olur Yanlız yakaladığınız balıkları ben sargoza benzettim...
Turgay Bey; Seddülbahir taraflarında mı yaşıyorsunuz... Gerçi şehir olarak Istanbul yazılmış ama... Bizim oralardır oraları, geldiğimde tanışalım diyeceğim o yüzden soruyorum...)) av içinde ayrıca tebrikler... Saygılarımla;
TRABBUCO misina bende kullanıyorum ama ben T-Force serisinden almıştım accayip kuvvetli ve gam yapmayan çok iyi kalitede bir misina cıktı. Acaba sizin kullandığınız fc nasıl memnunmusunuz.