Uzun süren stresli ve rüzgarlı günlerden sonra internetten perşembe günü için gördüğüm sakin hava ilaç gibi gelmişti ,hemen işlerin organizasyonu ayarlanıp 2 günlük kafa tatili ayarlandı ve perşembe günü sabah 7 de limandan çıktım öğlene kadar canlı zargana ile yaptığım uzun olta avında 1 adet lüfer alabildim, 1 tane kaçırıp 1 tanede takım kestirince çok fazla uğraşmadan yeni takım yapmam gerektiğini anlayıp avımı sonlardırdım. Cuma günü daha tecrübeli bir şekilde çelik tel ile yaptığım takımla aşağıdaki 3 lüferi aldım Lüferlerin hepsi canlı zargana ve uzun oltayla yakalandı başka hiçbir yeme veya sahteye bakmıyor , boyları bayağı iri ortalama 35 cm civarında balıklar kofanaya dönmüş durumda.Benim için güzel bir 2 gün oldu daha iyileri sizlerin olsun , herkese rastgele
Hey masallah ne güzel balıklar ..Suda cok yem var sahteye pek gelmiyo balık..son 2 yıldır bu iş boyle.. Tebrikler devamını dilerim
Ellerine sağlık Seyit abi..Alttaki üçlü maasallah muhteşem üçlü ayrılamamıslar gibi..Devamını dilerim...
Tebrik ederim...Çok güzel balıklar... Balığın rapalaya gelmediğini hergeçen gün tecrübe ediyoruz ne yazıkki..
abi hangi takımı kullandın bir de zarganayı nasıl takacaz zargana bulmak bana kolay tutarım 5*6 tane de mantarlı lüfer takımı var bende çelik telli bunu zarganaya nasıl takıp atarım bir de benim atacağım yer dalgakıranın ucunda fenerler olur ya işte tam en uçtan atmayı düşünüyorum kaşıkçılar öyle yapıyor hangi saatte hangi takım ve zarganayı nasıl takacağımı söylermisin
harika av. tebrikler. canlı yem konusunda haklısınız. özellikle boğaz için bu durum böyle. her yer yavru balık dolu. marmara dışında ki denizler için durum böyle değil. saros'da lüferleri toby kaşık ile tuttuk. buraya geldiğimizde yüzüne hasret kaldık. benim gibi spinciler için lüfer sezonu sanırım kasımdan sonra başlayacak. en azından ist. için durum böyle
Tebrikler Tebrikler, güzel av... Daha da iyileri rastegelsin inşallah, bizim Bursa'dan bu haberleri duymak çok güzel. Zarganayı ipeklemi yakaladınız syg:clap2: :clap2: :clap2:
Sağol Fatih , seninde bereketli avların olsun Sağolun rastgele. Teşekkürler , rastgele. Sağol Kadir abi senin levreklerin yanında lafı olmaz, rastgele Sağol Atıl abi, rastgele sağol Selçuk. Sağol Fatih , rastgele Teşekküredereim. Sağol Ferhat abi. Sağol Emrah.Mudanya bu sene çok verimliydi , yergök istavrit kaynıyordu , mezgit boldu , zargana bol ,mırmır fena değildi, lüfer seyrek olsada yapıyor denk geldimi güzel avlar yapabiliyorsun ,nasip. Sağol Samet , mantarlı takıma fileto yem takarsın.Ben uzun olta sistemiyle canlı zargana ile av yapıyorum internetten lüfer avı uzun olta arattınmı birçok kaynağa ulaşabilirsin kıyıdan uzun oltayı kullanamazsın kayık arkasından çekmen lazım. Sağol Taner , nezaman istersen çıkarız kardeşim sağlıcakla kal , rastgele. Sğol Deniz , sahte ile av için biraz daha zaman lazım bence , rastgele Sağol Ömer rastgele. Sağol Serhan,evet zarganayı ipekle yakaladım. Teşekkürler , rastgele.
Ellerinize kollarınıza sağlık süper gözüküyor Balık aşağıdan gelıyor daha yukarıdan düşmedi bile ve bizi çok üzüyor Dahasına rasgelsin inşallah....