13-14 Ekim,Bodrum Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ufukkula tarafından paylaşıldı.

1. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Daha bir hafta önceden haberlerde söylenmeye başlanan ''yağmur geliyor,bayram yağışlı ve soğuk geçecek'' cümlelerine aldırış etmeden yapılan plan doğrultusunda ve nitekim İzmir'de gök yere inerken bayramın ikinci günü akşam ekip birer birer alınıp toplanarak yola koyulduk.Ekip : Derya_Kuzusu(Müjdat),Pasion(Engin),Carpe(Hakan),Avcıperdeci(Serdar) ve ben ufukkula(ufuk)

Söke'de yemek molası,Akbük'de harmandalı eşliğinde bir sigara molasından sonra av yerimiz Kıyıkışlacığa varıyoruz.Hava yol boyunca yağmur-Yıldızlar arasında gisip gelse de sabah 6 ya kadar iyi bir hava vardı, sabah 6 ciavrında başlayan yağmur bizi biraz üzdü derken o yağmur resmen kısmet olup aktı!! Herkes yağmurdan kaçmışken sırılsıklam görünen Serdar Abimiz bir yandan yağmurdan kapşonunu korurken diğer yandan çupraları çekmeye calışıyordu,tabi o koca çupraları gören diğer ekip elamanları yağmur çamur demeyıp salladı oltaları hemen:)

Devam eden saatlerde fazla vuruş alamadık, alınan balıklarla avımızı tamamladık ve geri döndük.Gündüz vuran güneş sankı geceyı yalanlıyordu...Dostluklar pekişti...Balıklar tutuldu...Sohbetler koyulaştı...Nitekim gunduz avı iyi olmasa da yine de iyi bir av oldu...

Avlak yolu üzerinde bir mola...

Carpe(Hakan) Sabah yağmurluklarıyla iş başında...

Passion(Engin)

Derya_Kuzusu(Müjdat) sabah talimatlarını verirken:)

Dönüş Yolunda ben:)

Solsan Sağa: Carpe,derya_kuzusu,Passion,Avcıperdeci

2. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Tutulan lidakiler,isparozlar,karagözleri saymadık...Ne de olsa bunlar varken onlara laf düşmez:) Bunlar benım sepetımde olan günün trofeleri..Diğerlerini ekip arkadaşları eklerler daha sonra umarım.Yağmur olduğu için çok fazla fotoğraf cekemdık av yerınden..(terlik 44 numara,özür dierim evde başka bşşey bulamadım:)

3. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    terlik harika ufuk :D :D :D

şaka bir yana güzel bir birliktelik olmuş tebrik ederim. Mutluluğunuz daim olmuş :)

4. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Yakalamış olduğum levrek ve çipuraların fotoğrafların yarın yayınlarım . Gerçi bir kısmı pişirilmiş halde olacak resimleri ama:D

sanırım bayram da sadece bizde var rapor. Verimli bir avdı bodrum raporu. İnşallah bir kaç hafta sonra asıl bodrum raporu ile ekip yine bir arada fotoğraflattıracak kendini.
    Ufuk kardeşim keşke o yağmurda yılmadan usanmadan hasta helime nefes almakta zorlanırken çipuraları yağmura aldırmadan çekerken de resimleseydin beni :D
    Şimdi diyorum kendi kendime amatör bir avcı olarak gerçekten amatörüz gerçekten bu işi seviyoruz....

5. izzetbey

izzetbey

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5kg Mığrı -700gr Somon-145gr Barbun-380gr Kötek-400gr Çupra
    Arkadaşlar hepinizi tek tek kutlarım.Tebrikler,elinize kolunuza sağlık...

6. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    Çupralar da harika Levrekte, ellerinize sağlık
    afiyet olsun.

7. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    güzel av yapmışsınız helal size vallaha, Bizim buralarda yapamadıklarımızı yaparak bizi kıskandırıyorsunuz arkadaşlar elinize emeğinize sağlık.:)
    Yalnız anlayamadığım terliği kim tuttu?:D :D :D Sirkülere uygunmu???:D :D :D

8. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    İşte budur :)Özlemişim kıykışlacığı gerçekten..VAlla tam 15 yıldır giderim şu kıyıkışlacığa ne bodrum nede marmarisi tanırım süper bi yer :)
    ELinize sağlık çipuralar çok güzel..SErdar abi ve diğer arkadaşlardanda resimleri bekliyoz :)

9. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tebrik ediyorum Ufukcugum.hem bize guzel bir paylasim sundun, hemde degerli ekip arkadaslarindan gelecek guzel paylasimlarin mujdecisi oldun.Mukemmel bir zaman gecirmise benzersiniz.Hasretle gerisini bekliyor, ekipteki tum dostlara saygi ve sevgilerimi sunuyorum.Bir daha ki sefere dahasina rastgele.:)

10. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    ufuk tebrikler güzel bir av olmuş. Müjdat abimin tuttuğu balıklar nerde peki ?

11. istavrit

istavrit Boğaç

İşi bilen bir ekip+Balık olan deniz = Rapor :D :D :D ...Tebrikler

12. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Ufuk. İşte bayram raporu bekliyorduk geldi sonunda. Balıklar süper , amatör balık avcılığı da süper , yağmur çamur demeden devam , dostluk desen lafı edilmez muhteşem. Hepinizin eline sağlık.

13. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    desenize müthiş beşli bayramdada boş durmamış :) tebrikler güzel av olmuş o olumsuz koşullara rahmen;)

14. Bigfish

Bigfish

Favori Kamış:
    çıkrık takım
    En İyi Avı:
    çoktu hatırlamıyorum
    Ben bu kadroyu bir yerden tanıyorum galiba .

Tebrikler.Arkadaşlar Abiler..

15. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    hepinizi tebrik ederim yemişsiniz yine çipuraları afiyetler olsun :)

16. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Hele yahu. Kaç zaman oldu sonunda bir rapor geldide gözümüz gönlümüz açıldı. Hemde güzel bir rapor. Katılanları tek tek kutlarım, diğer fotoğrafları da görmek istediğimizi tekrar hatırlatırım.

17. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    aslında akşam özellikle serdar ve ufuk kardeşimizin yakaladıkları cupra lardan sonra sabahın daha bereketli gececeği tahmini ile geceyi pek önemsemedik...gündüzde tekne ile av yapacağımız için ...ama gündüz vuruş alamadık hiç....öyle sularıda av bölgesinden ayrıldık....ama en güzeli bu ekiple zaman gecirmekti...buda oldu...gelen arkadaşlara tşk ediyorum....:)

18. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Oh be,

Nihayet Sevdiğim Dört arkadaşımdan
    Güzel bir Rapor.

Sabah sabah gözüm gönlüm şenlendi

Var olun...

19. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Bayramın ilk günü gecesi Tekir in buzunu fazla kaçırınca nezle ve grip olduk haliyle. İkinci günü de hastalık bırakmadı peşimi. Ama buna rağmen gitmeye kararlıydım. Giderken yine güzel oluyorda, dönüş yolunda anlıyor insan yorgunluğunu. Eve geldiğimde depo da balıkları yıkayabildim sadece, temizleme işini de babama bıraktım. Eve çıkar çıkmaz da uyudum tabii ki. Bir kaç saat sonra eşim uyandırdı. Eee akşam yemeği belliydi tabii ki :D

Balıklar temizlenmiş annem tarafından pişirilmişti bile. Şu anda iş yerindeyim, elimde sadece bu resim var sizinle paylaşabileceğim. Diğer balıklar difrizde yeni bir akşam yemeği için bekliyorlar :D

Daha büyüklerinin sizlere kısmet olması dileğiyle, Livarlarınız boş kalmasın arkadaşlar.

20. simendifer

simendifer Sennur

Valla bu grup kendini hepten aştı. :p Müjdat, Hakan, Engin, Serdar ve Ufuk hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hem arkadaşlığınızı, hem de balıkçılığa olan düşkünlüğünüzü. Levrek ve çipura uzmanı olacaksınız başımıza. :) Hepinizin ellerine sağlık, hep böyle birlikte, çok çok daha güzel avlarınız da olur inşallah. Rast gelsin. :)