Öncelikle herkese merhabalar, Bir süredir forumu takip ediyorum , artik benim de bir şeyler yazma zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu vesile ile ilk raporumu gönderiyorum 13-12-2008 Saat 11:30 - 14:00 arası Tekne ile Kız Kulesi açıkları Yo-Zuri sahte 500 gr ağırlık (uzun olta şekli takım) Balıklar pilaki yapılmış ayrıca heder edilmemiştir.
dostum tebrikler. <bana bu sahtenin kodunu yazabilirmisin birde boyunun ölçüsü olursa iyi olur. Teşekkürler
Selam, Ebay'dan iki tane almistim , kutusunu vs atmisim o yuzden kodunu bilmiyorum. Birini gecen sene kaybettim , buna gozum gibi bakmaya calisiyorum. Markanin Yo-Zuri boyunun 5-6 cm oldugunu soyleyebilirim. Rengi de fotoda goruldugu gibi. Rasgele
bu aralar bu Yo-Zuri marka revaçta ama yerlilere göre pahalı. fiyatı 17-18 ytl civarı yerlisi ise 5-6 ytl. Bu markayı alınca iyi bakmak gerekir
Tebrikler ...Nacizane tavsiyem (alemin en kral uzun oltacısı ALICO Ustamın bize öğrettiği üzere ) uzun olta tipi avlarda sahtelerin orta iğnelerini çıkartabilirsiniz ...Sadece kuyruk iğnesi ile daha zahmetsiz ve daha verimli avlar yapmanız mümkün ...Bir de youziri ve rapala markalarının yanında maria princess deneyin ve farkı gözlerinizle görün Rasgele
iyi bakmasanız da bir şey olmuyor, ne boya dökülüyor ne paslanıyor 3-5 liralıkların 5 katı dayanıyor. yeter ki benim gibi kayalara takıvermeyin
sıkıldım artık selam guzel av olmus tebrıkler umarım bır gun bızıde gotutursun balıga kıyı balıkcılıgından sıkıldım artık
Tebrikler, palamut olmayacak her halde bu sene diye düşünürken, yanıldığımı gördüm ve sevindim Avlarınızın ve tabii ki güzel raporlarınızın devamını dilerim
Tebrikler, palamutlarınız çok güzel. Daha da bereketli avlarınız olur umarım, rast gelsin. Bu arada, aramıza hoş geldiniz.