arkadaşlar uzun süre oldu tatlı su avını bırakalı15 sene falan şimdi gönende yapılacak yarışmaya katılmaya karar verdim şimdi tatlı su avı yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum yem olarak susurluktan yağ fabrikasından küspe (palet yem )getirtiyorum bide daha önceden kendi yaptığım civciv yemi irmik un yumurta ve tuz karışımı olan bir yem ve solucan kullanmayı düşünüyorum bunlar yeterli olurmu başka önerisi olan arkadaş varsa paylaşsın lütfen herkeze bereketli avlar dilerim
Hayırlısı olsun Mustafa abi umarım güzel bir yarışma geçirirsin . Sana yem konusunda en iyi Ali Gülbaharlar dostum öneri verebilir küspe konusunda
mustafa abi şimdi kuru mısır diyeceğim rakıda bekletilmiş süt mısırı iğneye tak diyeceğim robotta çekilmiş sütmısırı ve haşlanmış patatesi yaya bas diyeceğim sende zaten hepsini biliyorum başka bilgi yokmu diyeceksin bende bu kadar biliyorum diyeceğim
Bandırmalı abi, alıştın tabii birinciliklere kaçırmıyorsun yarışmaları, inşallah aynı başarıyı bu yarışmada da gösterirsin
ben bildiklerimi yazmıştım zaten aytekin senin tavsiyelerinide yapacam gerçekten bilmiyordum bunları inşallah oralarda karşılaşırız
abi ben izne 11 temmuzda çıkacaktım gönene uğrayıp yarışmadan sonra burhaniyeye ailemin yanına tatile gidecektim ama ne yazıkki izne bu hafta sonu çıkmak zorunda kaldım yani bu cuma yollara düşüp burhaniye örene gideceğim ve 10 gün oradayım artık kalbim sizlerle olacak seni canı gönülden destekliyorum abi şansın bol olsun
inşallah güzel bir yarışma ve orada güzel insanlarla tanışma fırsatım olur aliiiiiii önerilerini bekliyorum ağzından bal damlıyor serdarım inşallah diyelim
Dayı şimdiden başarılar sana söyleyeceğim küspe altı mısır kullan ,neden diye sorarsan çünkü mısıra genelde büyük sazanlar iştirak ederler ,hamur atarsan ufak sazan tutmaya bıkarsın ,sana önerim rakıda bekletilmiş mısır yada bala batırılımış mısır ,bunları yapamıyorsan git markete 1 kutu dardanelin mısırından al oda iş görür , Civciv yeminden yapılan küspelerden yaptıryorsun dayı? Bana sorarsan en iyi sazan yemi nedir diye her zaman için gelmiş geçmiş en iyi yem solucandır ,hiç bir zaman hayır demez solucana ,ama ufak balıklar tırtıklar durur bence hepsini dene
size yarışmada başarılar dilerim umarım dereceye girersiniz iri balık içinde ya solucan yada mısır şimdiden rasgele
Dayıı..Yarışmaya ikişer kişilik takımlar ve 2 şer olta ile katılınılabiyormuş..Yanına şöle sağlam bir ortak arıyorsan yazdır benide Düşünsene sen ve ben aynı takımda ve sazan yarışmasında ..eğlenceli olacağı kesin Ben sazan yemlerine ve takımlarına biraz bakıyım
aydın beye veya başkana tlf et yazdır kendini ben 1 hafta önce ferdi olarak yazdırdım sende yazdırırsan kendini takıma çevittiririz belki
erdal az önce senide yazdırdım takım olarak yarışacağımızı belirttim tamam dediler gelemessende ben ferdi olarak devam ederim bugün mısır unu civciv yemi un irmik aldım bunları haşlanmış pateteslerle ve yumurtayla karıştırıp bi yem yapacağım yarın denerim bakalım sonuç nasıl olacak
birazdan teftiş amaçlı gönen barajına doğru yola cıkacağız amaç av yerini görmek ve akşam hazırladığımız yemleri denemek belki güzel bir raporla dönebiliriz
yarışma günü geldi çattı 15 dakika sonra 2 araba yola çıkacağız inşallah iyi haberlerle dönmeye çalışacağım pazar gecesi görüşmek üzere