13 haziran 2009 yeşilköy kayalıklar eşkina ve vatoz avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. 3182

3182

Bir haftadır deliksiz çalışıyoruz, cumartesi günü geldi öğleden sonra boşum abi akşam eşkinaya gidelim tamam gidelim. Feridun usta biz eşkinaya gidicez evet gidin tam havası . Saat 19:00 menekşeden tekelerimizi aldık doğru meraya. Geçen sefer çok mezgit vardı bir kaç çapari sallıyım istavrit yakalarsam mezgite yem yaparız hop kovada 3-5 istavrit. Hava karardı takımlar hazır çapari yi yemleyip attım abime de eşkina takımı ( 60 gram kurşun 4 numara beyaz iğne 2 metre beden 30 cm köstek dip oltası) hazırlayıp suya saldım. Mezgitlerden eser yok. Bende eşkina takımı yapıp salladım suya. Saatler geçti gelen giden yok. Etraf kalabalık saat 00:20 gibi oltada bir şey var sar tasmala çek bırak balık kayalıkların içinde olta milim gelmiyor. Saldım misinayı acelem yok . 10 dakika uğraştan sonra eşkina elimizde.
    Yaklaşık 1 saat sonra abimin oltasında bir şey var ama hakkatten bir şey var. Abim olatayı uzağa atmamıştı 15 metre felan önümüzde olan oltadaki balık gelmiyordu. Kepçe elimde bekliyorum ve abime abi balığı kaçıracaksın diyorum balık çok büyük abim baya bi uğraştı 6-7 dakika sonra balığı görmem le kepçelemem bir oldu . O ne kepçe kırılacak daha bu gün aldık . çatur çutur sesler geliyor. Kepçeyi dibinden yakaladım balık vatoz. Bembeyaz hayalet görüntüsü ile artık kaç kilo bilemiyorum lağım kapağı büyüklüğünde vatoz. Abim iğnesini çıkardığı gibi resmini çekip denize iade. Velhasıl güzel bir av günü oldu. Kepçe nin toru delik deşik oldu daha ilk günden :D Mehmet şenel usta olsaydı belki daha fazla tutabilirdik. Özlettin kendini şenel . Favlike adres münih.

Meşhur kovamız:

Tosunum:

Hayelet görünümlü vatozumuz:

2. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Tebrikler, boyu gayet iyi eşkinanın.. Avınız daim olsun.

RASTGELE...

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler:)eşkina güzel vatoz da..:)

4. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Gecen hafta 3 gun ardı ardına gittik oraya tek vuruş bile alamadık helal olsun geçen sene yeşilköyde yaptıgım avlardan bu sene daha eser yok gerçi bu sene teke bulamıyoruz hep kurt onunda etkisi var

5. Samed

Samed Samed

Favori Kamış:
    Balzer
    Favori Makine:
    Daiwa
    Eşkina harika gözüküyor...Vatoz da birokadar ürkütücü.
    Daha büyükleri rasgelsin...

6. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Kadem tebrikler güzal bir akşam avı olmuş...
    Tanıdık bildik bir hoca varsa benim biladere lazım...:D :D :D
    Bu hafta yaptı yapacağını...Cemal abi olmasaaaaa ekip bir deri bir kemik kalacak..:D :D :D

7. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    SİMANO CX BEST MASTIR 4,30
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    Levrek 7 Kg ve daha niceleri
    tebrik ediyorum kardeşim maşallah güzel bir balık afiyet olsun güzel avlarınız daim olsun.