Bu gün epey hareketli ve yorucu bir günün ardından limanda kendimi buldum. Hava tahminimden de öte güzeldi... Günlerdir denize çıkmamış gibi. halatlar çözüldü. ve denizde ilerleyiş başladı bu saatten sonra Lüfer biraz zor sanaat olacaktı. ve livarda yem olmasına rağmen, sabahtan aldığım istihbaratlara göre palamut geliyordu ve bakılmaya değerdi: Saat : 15:30 dan sonra Yer : Sarayburnundan Kanal ortası yukarı. Tutulacak balık : Palamut Kullanılan takım : Çapari (Horoz boyun tüyü-3,0 WMC İğne) Sürat :1000 devirler SONUÇ : 4,5 ÇİFT palamut Yine kanal ortasında çapariyi yavaş yavaş saldım, çakar meyilli yukarı doğru yavaş yavaş çıkmaya başladım. ve balık yine bugun bize gelmem demedi. yine mutlu etti beni. haftanın tüm yorgunluğu gitti adeta. tüm arkadaşlarım Palamut epey var kanalda fazla duramama rağmen balık tuttum. fakat Princess rapala daha iyi çalışıyor diye arkadaşlarıma bildireyim. bakılmasında yarar var. kesin su başlarında suyun oynadığı yerlerde denenebilir. balıklar geliyor. En kötü avımız ve günümüz böyle olsun diyelim. Nice balıklı günlere Sevgi ile kalınız.....
TEBRİKLER ALİCO abi valla size imrenmemek elde değil herzamanki gibi bu hafta sonuda içimize düşürdünüz kurdu havalarda soğudu hani palamut yüzünü daha bol bir şekilde gösterecek gibi
üstat alıştırdın bizi raporlarına , gözümüz senin verdiğin raporlarda ,sende olmasan balık göreceğimiz yok .nice bereketli avlara.