Sabah 8 gibi avlakta yerimi aldıktan sonra atışlara başladım ama balık çok seyrekti ancak birkaç kişi balık çekmişti.Saat 9 gibi 4 tane çingene palamutunu tek çaparide çektim.Daha sonra 10 gibi Onnik abide geldi ve hem muhabbet edip hemde atışlara devam ediyorduk .Saat 12 gibi de Onnik abi 4 tane palamut çekti.Akşama doğru da ben 4 palamut 3 dişli Onnik abide 4 palamut 1 dişli alarak avımızı sonlandırdık.Takım olarak beyaz tüy ve turuncu çapari kullandık.Herkese iyi ve güzel avlar dilerim.Rastgele. BU DA 11.10.2013 PALAMUT AVIMDAN KARELER:
Tebrik ederim Samet, gayet güzel bir av olmuş. Bu sene az olan bu balığın gözükmesi gayet sevindirici. Belkiarkalarında büyükleri de vardır. Ben geç de olsa güzel bir palamut akını da bekliyorum.
Tebrikler Abdüssamed, maşallah sanki istavrit tutar gibi dizmişsiniz balıkları Onnik abiyle Bu çingeneler çok sevmiş seni bu sene:thumb:
Teşekkür ederim abi palamut boyları çok küçük hatta onnik abi bir tanesini geri saldı.Bende güzel bir palamut akını bekliyorum *** biz de denk geliriz o akına Teşekkür ederim İsa abi ne yapalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bu sene palamut çok az *** dişli böyle olmaz