Merhabalar Cuma günü Hakan abimle(snowman) mesajlaşıyorduk.Uzun 3-4 ay evvel saltatrix familyasının üyelerinden yakalayacağımızın sözünü vermiştim -Yarın müsaitsen gelirmisin abi(bir süre cevap gelmedi sonra) -Tilkiye tavuk severmisin diye sormuşlar ne demiş biliyormusun Adnan? bu güzel esprinin ardından saatler verildi ve sabah Anadoluhisarı köprüsünde buluştuk Hakan abimi benim 5:30 luk titanic'e aldım ufacık teknede ;Ben,2 Amcam,Hakan abim ve bir arkadaşımız vardı.İlk olarak kanlıcaya çıktık oltaları saldık denizde 3 olta çalışıyordu ama ne gelen var ne giden baktık geçen haftaki meramızda (istinye yeniköy arası) tekneler var o tarafa geçtik hemen takımlar salındı ve salındığı anda ilk balık tekneye alındı istavrit çinekop karışık geliyor.Fakat istavrit çinekopa oranla çok daha fazla, gırgır şamata balık çay kurabiye derken saat 2 ye kadar balık avladık iyice seyrek hale gelince artık dümeni göksü deresine yönelttik.. kullanılan takımlar; 20/25 iğneli beyaz martı tüylü simli 5 no kanlcalı çapari 150/300 gr kurşun Çok güzel bir gündü yine teknede fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi balıkların bana düşen kısmını tarttım 5.3 kilo geldi Hakan abime amcama ve arkadaşımızada balık verdik kaba taslak 10 kg balık tutmuşuzdur. Herkese bereketli avlar dilerim saygılar.. Kalitesi çok düşük resimlerin üzgünüm. klasik ben
Adnan kardeşim davetin ve güzel ağırlamanız için sonsuz teşekkürler. Çok güzel ve bereketli bir gündü. Darısı denize ve balığa sevdalı herkesin başına diyorum.
Adnan güzel bir av günü yaşadığınız belli sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarım afiyet olsun rastgele
Teşekkür ederim Eşref abi sevdiğm kişilerle beraber avlanınca balık tutmanın hazzını fazlasıyla yaşıyorum sağolun..