Her zamanki partnerimle aynı meranın yolunu tuttuk. Dün tam meraya geldiğimizde gelen bir telefon yüzünden olta atmadan geriye dönmüştük. Hep aklımızda ne oldu acaba balık yaptımı sorusu vardı. Bu gün bir aksilik olmadam meraya vardık. Saat akşam üzeri dört, yani balığın başlamasına yarım saat var hep öyle olmuştur. Fakat bu gün hava sert poyraz sert esiyor yarın da kuzey doğulu fırtına var hep derim fırtına öncesi diye. İlk atışı yaptık ve oda ne balık sahtede hop ilk balık peşinden iki - ve üç. Balık azmış neyse iki kişi bir saat içinde 27 balık aldık. Gerçekten büyük zevk yaşadık balık bize hiç fırsat vermedi sigara bile içemedik. Zaten iyide oldu iyi bir şey değil. Bakalım yarın ve sonraki günler ne olacak. Yarın 6-8 hava var bu kötü hava lüfer açısından çok iyi diyebilirim. Son bir ayda hep lüferleri fıtınada ve sonrasında aldık. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Maaşallah Bülent Abi.Bereketli olsun devamına rast gelsin .Biz buralarda çinekoptan başka birşey bulamıyoruz dişli familyasından oda suya iade. Afiyet olsun,yarasın
AAAAAH AH.... TABİİİ ORADA GIRGIR YASAĞI VAR...RAHAT RAHAT AV YAPIN BAKALIM.....NEYSE....ELLERİNİSE SAĞLIK KEYİFLİ BİR AV OLDUĞU RESİMLERLE SABİT...NE DİYELİM ELLERİNİŞSE SAĞLIK VEDE AFİYET OLSUN......BURADA GEMLİKTE BALIK KENDİNİ GÖSTERDİ HEMEN TEPESİNE BİNDİLER ...AÇ KALMIŞLAR RAHAT BIRAQKIRLARMI HİÇ....ADAMLAR KIYILARI SARIYOR KİMSEDE GIK YOK MALUM YA SG MİS VAR SAĞOLSUNLAR........AAAH AH .....BEN AH ÇEKMEYEMDE KİM ÇEKSİN BE.....AAAH AH......SEVGİLERİMLE......::thumb: ......banghead
tebrikler çok güzel bir av yapmışsınız ve o balıkları yakaladığınzı sahtenin tüm özelliklerini öğrenebilirmiyiz
Maaşallah bereketli avlar dilerim dilemesine de ya kardeşim buralarda balık yok bu raporları okuyunca delleniyorum ben.sabah balığa gidicem
Bülent Bey, Av organizasyonlarınıza beni de davet ederseniz memnuniyetle gelirim.(Uygun olursam).Buranın yabancısı olmam dolayısı ile avlak konusunda sıkıntı yaşıyorum.Keşif için yeterli vaktim olsa belki kendim tespit edebilirim ama TÜPRAŞ şantiyesinde 07-18 arası çalışınca hiçbirşeye fırsat bulamıyoruz.2 haftada bir pazarımız var kendimize ayırabileceğimiz onda da keşif için vakit olmuyor.