Kamış : Lineaffe unicast Makina : Okuma avenger Yem: Teke Kurşun : 100 gram Avlak : Boğaz Kıyısı Yeşilköyde bu sene balık bulamayınca farklı avlaklara yönelmeye karar verdik. ısrarlı denemelerimiz neticesinde sonuç verdi ve güzel bir av gerçekleştirdik. avda yasal ve vicdani limitlere uyduk, yarım kilonun altında balıkların iki üç tane zedelenenleri hariç hepsini saldık. yine de polemik yaratmamak adına toplu resmi koymuyorum. bizi bilen bilir zaten.
çok güzeller...harika vakit geçirmişsiniz...kutlarım...balıklar çok yakışıklı...kuralında av yapmak bazen yazılı değil vicdani kuralları uygulamak daha da yakışıklı...tekrar tebrikler...
Tebrikler Çok güzel balıklar, yarım kg altınada gösterdiğiniz hassasiyetede teşekkürler, oltanızın balıksız kalmaması dileği ile, herzaman, ...RASTGELE...
Kadem bu yaptığın hiç doğru değil.!!! Gölde turnanın suyunu çıkar bu yetmedi git boğazda eşkinaların belini kır... Mahalle balık hali gibi kokmaya başladı...kedi popilasyonu arttı... Devamına rastgelsin...
Tam da eşkina zamanı çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz,ilk fırsatta ben de başlıyorum ava.Sizi tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Bu balığın kiloluk ve yukarısı avları çok harika olur. Bu yüzden küçükleri incitmeden geri salmak en güzeli. Teşekkürler. Bazen kovaya koyup yüzüşlerini izleyip geri salarım. Hele o kuyruğunun dalgalanması. Teşekkürler. Teşekkürler. Amin inşallah daha güzel avlar sizlerin olur. Teşekkürler. Teşekkürler. Kafamda bir kaç avlak daha var en kısa sürede deneme yapacağım. Teşekkürler. İnşallah yeşilköy bu sene bereketli bir sezon geçirir. Teşekkürler. Teşekkürler. Eşkinanın oltaya vuruşu ve kamışı yatırışı başka. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler. Tekeleri menekşe plajından çıkarıyoruz. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler. İnşallah daha güzelleri sizin oltanıza gelir . Bu arada takım düzeneği hakkında kısaca bilgi vereyim. 0.35 misina beden ve 0.35 misina köstekler. İğne 1 numara crown sazan iğnesi kısa küt pala. tam numarasını öğrenip belirteceğim. Basit dip oltası. 100 gram kurşun- 2,5 metre beden. Kurşun dan 1 - 1,5 metre yukarıda ilk köstek ve onun 50 cm üstüne ikinci köstek. Köstekler 20-25 cm.
Sağolasın usta. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Sizin evin oradaki kedilerin yanında bizimkiler kedicik kalır
Kadem tebrikler güzel av olmuş.. eşkina ları kıyıdan mı tekneden mi yakaladınız.. bide kamışın atarı neydi, ne kadar uzağa atabildiniz yemi.. bende eşkina düşünüyorum da bakalım...