Sabahin korunde geldik findukku parkina.. İlk bos kursun denememde ataratmaz dipledigini fark ettim ve umitlerim hayallere donustu... Bluefish sirti mor kafasi kirmizi boyanarak kullandigimla 3 sarikanat suanda kovadadir.. Balik gelince ve kiyiya son 30 metrede kamis dik cekilmeli.. Yoksa kaptirirsiniz benim gb 6 ci atista... Neyse bugun biraz isim var aksam ustu birde tarabya raporu eklerim.. Foto ekleyemiyorum su an idare edin
Kabataş fındıklı civarı sanırım dipte çok fazla yemli takım varmış.O yüzden olta atanların sayısı bile azalmış.
1990 larda Kabataş parkı en sevdiğim avlaklarımdandı. Güzelliği sayesinde balık yakalamak her zaman 2. plandaydı. Bahsettiğiniz takımların takılma sebebi; kıyıya yakın birkaç yerde beton ve demir iskele parçalarının olması.Sol taraftaki deniz otobüsü yanaşma iskelesinin fazla parçaları bahsettiğiniz bölgededir.Hatta 1 tanesi de dışarda sahilde durmakta. Yemli atışlarda uzakta vuruş yakalayınca veya yemi değiştirmek için çekerken,takım kıyıya yaklaşınca kamış yüksekte ve çok hızlı çekerdik takılmaması için.