14 aralik FİNDİKLİ SABAH RAPORU

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında armpa tarafından paylaşıldı.

1. armpa

armpa emre ince

Favori Kamış:
    Lineaeffe 390 , Okuma V System 8 10/40gr , OKUMA Cedros Pro Jig 40-60 LBS
    Favori Makine:
    Shimano Power Aero GT 6000 , Okuma Trio 40 , Okuma Salına SA 16000
    En İyi Avı:
    99CM Kofana , 30kg üstü lambuka ,
    Sabahin korunde geldik findukku parkina.. İlk bos kursun denememde ataratmaz dipledigini fark ettim ve umitlerim hayallere donustu... Bluefish sirti mor kafasi kirmizi boyanarak kullandigimla 3 sarikanat suanda kovadadir.. Balik gelince ve kiyiya son 30 metrede kamis dik cekilmeli.. Yoksa kaptirirsiniz benim gb 6 ci atista... Neyse bugun biraz isim var aksam ustu birde tarabya raporu eklerim.. Foto ekleyemiyorum su an idare edin

2. emreseven

emreseven Emre

Kabataş fındıklı civarı sanırım dipte çok fazla yemli takım varmış.O yüzden olta atanların sayısı bile azalmış.

3. GencoGnc

GencoGnc Genco

1990 larda Kabataş parkı en sevdiğim avlaklarımdandı. Güzelliği sayesinde balık yakalamak her zaman 2. plandaydı.

Bahsettiğiniz takımların takılma sebebi; kıyıya yakın birkaç yerde beton ve demir iskele parçalarının olması.Sol taraftaki deniz otobüsü yanaşma iskelesinin fazla parçaları bahsettiğiniz bölgededir.Hatta 1 tanesi de dışarda sahilde durmakta.

Yemli atışlarda uzakta vuruş yakalayınca veya yemi değiştirmek için çekerken,takım kıyıya yaklaşınca kamış yüksekte ve çok hızlı çekerdik takılmaması için.

4. Gökhankul

Gökhankul Gökhan

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2328 PRESTIGE KAMIŞ 420CM
    Favori Makine:
    Banax sx3000
    En İyi Avı:
    Sazan Balığı 7 kg
    Kaptan fotoları bekliyoruz.

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Kaptan yarın erken kalk :)