Bu gün yine Beşiktaş'daydım. İlk defa tek başıma ve ilk defa akşama kalmadan balığa çıktım, işe bakın ki Boğaz'da ilk defa eve getirmeye değecek kadar balık yakalayabildim. 25lik kurşunu bağladığım üçlü izmarit takımında yem olarak karides kullandım. Saat 12:30 civarında atmaya başladım oltamı. Başlangıçta balık yoktu ama saat ikiye yaklaşırken bir anda at çek yapmaya başladım, 45 dakika kadar böyle devam etti, balıkların çoğunu da o arada yakaladım. Yanlış saymadıysam 34 tane irili ufaklı izmarit aldım. Dışarıdan bakıldığında önemli bir av olmasa da İstanbul'da balık avına alışmak açısından benim için çok önemli oldu. Umarım yakın zamanda istavrit, çinekop gibi balıklardan da eve getirecek kadar yakalamayı becerebilirim.
Selamlar Hakan, Bana kalırsa yakaladığın balık istavritten de çinekoptan da daha lezzetlidir Tebrikler.
Teşekkür ediyorum. Lezzet bir yana farklı tekniklerle farklı balıklar yakalamayı öğrenmek istiyorum. Yanımda lüfer, sarıkanat v.b. balıklar yakalayan üstatlara fena özeniyorum.
Abi tebrikler güzel av olmuş hakikatten izmarit deyip geçmeyelim bu balığın bağımlılarını tanıyorum tulum çıkartılıp bol yağda kızartması geleneksel usulü boklu kebap yapılması enfestir. Tekrardan tebrik ederim..
gayet güzel bir av olmuş. çinekoplar boğaza girdi istavrit ve izmaritler kıyıdalar bu ara. denizde istavrit olunca çinekop bizim oltalara pek bakmıyorlar
İlk defa tek başına gelmişsin, bunu gören izmaritler sana arkadaş olmak için karaya çıkmışlar. Bereketli avlar diliyorum.
Sakın İzmaritleri beğenmemezlik yapma.Deniz sana küser sonra. Tebrik ederim.Daha iyi avların için basamaktır.Umudunu hep canlı tut.