akşam ailecek vakit geçirmek birazda temiz deniz havası almak için 1 küme made in karaduvar yem ile gitmiş olduğum balık avında vuran tek canlı bir kaç minicik izmarit ile sınırlıydı yalnız izmaritlere sinirlenip yanımdaki ratlardan birtanesine 2 numara bir adet iğne birde hafif kurşun bağlayıp savurdum izmaritin tekini karanlığa doğru ve öylesine dalmıştımki birden gözüme ratın hareketlendiği çarpıverdi anammmmmmmm balık vurmuştu attığım izmarite dediğim anda oda ne kalamadan götürüyordu bizim yavru heyecanla koştum kaptım ratı birden yüklendim rata ve tam oturdu dediğim sırada birden boşalıverdi üzerindeki ağırlık çok kötü his ettim kendimi ve bir daha gelmezki öyle fırsat diyerek orda ölü olan izmaritlere dikmiştim gözümü oda ne üzerinde yem olan rat hareketlendi ve hemen atladım bir baktım üzerinde küçük birşeyler var dua ettim izmarit olsun diye ve öyleydi şükürler olsun dedim hemen canlı canlı bir daha attım avcıyı ve beklemeye koyuldum 10 dk geçti geçmedi oda ne birden rat öyle bir yattıki kurtuluşu yoktu sanki balığın neyse bu sefer babam aldı ratı eline bulunduğumuz yer biraz yüksekti ve aşağıya inmek lazımdı balık büyüktü ben hemen indim ve ratı elime aldım balık iyice yaklaşmıştı babamda bana verirken kalamayı biraz sıkmış o arada balık beni gördü birden çıldırdı çok büyük bir levrekti parçaladı kendini birden yüklendi ben ratı diktim önce baktım olacak gibi değil öne doğru eğdim ucunu elimi hemen kalamaya attım ama o benden atik davrandı ve kopardı misinayı bende arkasına bakakaldım öylece.... bir avımda böylelikle hüsranla sonuçlandı ama sezon açılmış farkına vardım.
hangi meydana gitmistin. ayrica made in blackwall yemleri iyi is yapiyor izmarit de yakalasa nasipse bir dahaki sefere rastgele.