arkadaslar dun terkos golundeydık cumartesı yagmur dan dolayı gol bulanıktı ruzgar cok fazlaydı bot kıralayamadık.balık alamadık belkı acemıyız bıraz ondan dolayı olabılır yanımdakı bır kac arkadas toplamda 8 adet kefal kızılkanat capak aldılar baskada bısey cıkmadı.bız hıc bısey alamadık. mayıs ortalarında gene gıtmek ıstıyoruz ama terkos cok uzak gelıyor gıdebılecek daha yakın bır gol varmıdır yardımcı olursanız sevınırım..
ist da nerede ikamet edıyorsunuz ki terkos uzak gelıyor? avrupa yakasında sazlı bosna ve büyükcekmece gölleri var balık yapan bu sabah benımde terkos balaban mevkine gitme planlarım havaların rüzgarlı olmasından ıptal oldu orada yasayan bir teknecı ıle görüştüm balığın bi 3 haftası daha var dedi rüzgar nedeni ile verimsiz olur dedi kıyıdan turna denemelerinin de faydasız olacagı düşüncesi ile gitmedik sazlıbosna daha yakın bı mesafede ama bir hafta once gittim kaşık atanlarla doluydu ama kımsede balık yoktu büyükçekmece ise israil sazanı yapar bol bol ama biraz daha havaların ve suyun ısınması lazım bilmiyorum size uzak mı bogazda istavrit yeni yeni başlıyor galata köprü izmarit ve kefal icin uygun bu dönem yaklaşık bir aya bi çinekop geçişi olur bogazda ama fazla sürmez o zamanı iyi yakalamak lazım lüfer boyuna ulaşmış olanlarda havyarlı olur yazık zaten yoklar neyse sen göl dedin ben ne var ne yok sıraladım umarım yardımcı olurum yine başka sorun olursa yardımcı olmaya calısırım rastgele
ben ıstanbul esenlerde oturuyorum terkos baya uzak geldı bana ayrıca hava sartları ve acemılık hıc balık tutamadık yanımızda bı kısı 3 5 kefal ve kızılkanat aldı baskada alamadılar ben bogazada gıdıyorum savaronanın yanından atıyordum gole merak saldım bıraz hem pıknık hem balık amacı ıle ama terkosda cok uzak daha yakın ve balıgı bol olan yer lazım bana