selam en son 15mayısta unkapanı köprüsüne gitmiştim akşam saat 19,00 civarı saat 00,30 a kadar durduk arkadaşla inanırmısınız bir tane balık tutamadık acaba dedik bizdemi bir problem var etrafımıza bakıyoruz millette balık alamıyor.ben genelde unkapanı köprüsüne giderim ama balık tutmuşluğum çok nadirdir.artık bende mi bi sorun var bende çözemedim
Aklıma eskilerden bir söz geldi: "Tebdili mekanda ferahlık vardır." Bir söz daha geldi: "Denemeyi kurt yememiş"
benimde aklıma bir atasözü geldi kelin dermanı olsa başına sürermiş tencere dibin kara elin atına binen tez iner ak akçe karagün içindir deveyi yardan uçuran bir tutam ot tur kulağına küpe olsun
Mesut kardeşim şunların "Türkçesi"ni yazayım da karar yine senin elbette: Sevgili kardeşim Murat diyor ki; Nuri'ye inanma, yoksa başına çok kötü işler gelir. Ben de zamanında O'na inandım da ,hayatım kaydı. Kendisi de bu işten anlamaz zaten, herkesin aklı kendine. Etliye sütlüye karışmasın, akıl vereceğine para versin.
allah rızası için söyle nerelere gidebilirim.nerede balık olur bilmiyorum senden duyduğum kadarıyla kuleli ve vaniköy...
ya balık azaldı daha yenimi soruyorsun bu soruyu ne desem sana şimdi avrupa yakasında sarıyere yakın yerlere gitmeni öneririm çünkü balık karadenize yakın yerlerde hala olabilir....galata köprüsü filan eziyete gerek yok...