AVLAK : Bolu Yeniçağ Gölü YEM : Buğday unu Vanilya Yumurta ile hazırlanan hamur TAKIM : 0.40 beden 0.30 köstek 8-9 numara iğne 75 gram kurşun ile hazırlanan 4'lü köstekli dip takımı AV SÜRESİ : Saat 15:00 ile 02:00 arası Dün ben amcam amca çocukları ve tüm aile hem piknik hem balık avı amacı ile Bolu Yeniçağ gölüne gittik İlk önce güzel bir yemek ve çay faslından sonra yediklerimizi hazım etmek için kemençe eşliğinde horondan sonra ben gölün kıyısına giderek oltamı atıp beklemeğe başladım yaklaşık 10-15 dakika sonra kamışın ucu ilk balık sinyalini verdi bu sinyalin karşılığında çektiğim seftah balığı çay balığı idi Diğer kadroyu eve yolladıktan sonra ben ve amca oğlu Gece saat 02:00 sıralarına kadar 700 gram ile 1 Kğ arası 5 sazan 3 çay balığı ve 5 kadife tuttuk Gece eve geldiğimde balıkları dolaba koydum sabah kalktığımda ise balıkları güzel bir şekilde kafaları kuyrukları kesilmiş ve içleri temizlenmiş olarak bulduğumdan resimlemek istemedim fakat ilk çektiğim çay balığının resmi elimde olduğundan ancak kısıtlı olanı sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz Yemekten Sonra Kemençe Faslı Hazırlıkları Tamamladıktan Sonra İlk Bekleyiş Bekleyişten Sonra İlk Gelen Çay Balığı Resimler telefonla çekildiği için pek net değil kusura bakmayın