arkadaşlar merhaba,pazar saat 04:00 de zargana süzmeyle başlayan avımız,saat 12:00 civarlarında lodosun ve dalgaların artmasıyla son bulmuştur,ne yazık ki tam balığın başladığı anda bu durumun olması bizleri yıkmıştır. balıklar yine mera balığı,porsiyonluk balıklar,canlı zarganayla yakalanmıştır. Katılımcılar:Ben,Ayhan ve Cüneyt, tutulan balık 8 adet lüfer kurşun:150 gr, beden:0,34 berkley fluoro carbon, ana beden:0,60 düne ait videolar; http://www.youtube.com/watch?v=R_AZz9wuUTM http://www.youtube.com/watch?v=9ydpecosFSg
Asım tebrikler.Tuttuğun balıklar harika.O havada verdiğin mücadeleyi de takdir etmek lazım.Rast gelsin.
valla hava guzel balik olur diye cumartesi pazar baglayan gece 6 kişilik ekiple tarabyadaydik pazar ogleye kadar alinan 2 adet kirace lufetde tik bile alamadik bu arada :-( neden balik yok anlamadim
oltacılar boş donuyor Marmara kurudu anlaşılan , nezaman balık yapacak lüfer alan varmı boğazda rapala yada kaşıkla
Maaşallah dostum avlarınız bereketli ve daim olsun sizlere nazarlık filan takmalı elinize kolunuza emeklerinize sağlık.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın..
Tebrikler çok güzel av olmuş, hele ikinci videoda çırpınarak gelen o dişliyi çekerken sanki ben çekiyormuş gibi o anı yaşadım desem yalan olmaz...
arkadaşlar herkese teşekkür ederim,hepinize daha iyileri rasgelsin amaç sizleri neşelendirmek,bende sizlerden raporlar geldiğinde inanın aynı heyacanı ve zevki yaşıyorum
Tebrikler güzel balıklar.Pazar günü ambarlıda dolanırken fiber bir tekne size benziyordu.Fakat büyükçekmece civarlarında avlanmışsınız anlaşılan.Avlarınızın devamını dilerim..
Benim teknede beyaz renkli İsmi Burak.İnşallah karşılaşırız.Size yüzyüze bir merhaba, rastgelsin demek isterim..
Yine Güzel bir hasat olmuş gerçekten Asım ellerine kollarına sağlık güzel görüntüler. bizde pazar günü denizdeydik. maaşallah dedik atar atmaz 2 balık geldi. dedik balık yapacak herhalde saat 09,30 hava değişti karardı dedik dönelim. sıkıntıya düşürmeden döndük. Daha bereketli ve bol avlar dilerim Rasgele