Saat 19:30 da başLayan av maceram çok haraketLi çok aksiyonLu geçti.. saat 22:30'a kadar sürekLi haraket haLindeydi oLtam baLık küçüktü sürekLi yem kesmeLer yaşadık yara aLmamışLarı saLdık kurtaramadığım 2 baLığı maaLesef kovama gönderdim.. 4 no mustand 1523 yem istavrit kursun 125 gr
Ellerine sağlık hocam. Gayet keyifli bir av olmuş. Bu gün gidip yeni iğne alabilirsem akşam takım bağlıycam. Yarın da kısmetse meraya giderim. Oralarda olursan görüşürüz.
Yavuzcum Canım kardeşim Kusura bakma geç kaldım yazmaya ellerine sağlık olsun oltan hep dolu olsun inşallah
seni tebrik etmekten başka diyecek bişey bulamıyorum. dün sen giderken camdan seni görünce hüzünlendim birden cyrr neden ben erken çıkamıyorum diye.... ama cumartesiyi iple çekiyorum... gelsede yine beraber meraya gitsek diye reeling
EyvaLLah kardeşim aman diyim taze yemsiz kavuşma avLağa.. bereketLi oLsun şimdiden.. cumartesi ordayım bu arada.. TeşekkürLer Ecmain.. TeşekkürLer kardeşim.. EyvaLLah daha daha iyiLeri senin oLsun.. TeşekkürLer biLmukabeLe.. Abicim Senden takdir aLmak benim için bu sevda adına bir adım daha atmak demektir.. EyvaLLah.. EyvaLLah kardeşim raporunu bekLiyorum.. Merak etme kardeşim cumartesi oLta atmaktan bıktırcam seni Umarım sende seni baLık aLmaktan bıktırırsın.. )
şansımız varsa ben seni balık almaktan bıktırırım. ben fazla almasamda olur pazar günki kuzular difrizde mrsparkle
elıne saglık masallah bereketlı guzel bır av olmus darısı basımıza ınsallah ısten gucten vakıt bulursam bende gıtmek ıstıyorum guzel av paylasımlarını beklıyoruz rastgele...