Avlak:Mordoğan adalar Rüzgaroyraz 2-3,yer yer3-4,(Saat 10.00 gibi 1-2 ye döndü) Yem:Mamun,sülünez Derinlik=47 Mt. Hedef: Fangri... Cumartesiyi pazara bağlayan gece bacanağım ve ben 03.30 gibi kalkıp gaziemirden,çeşmeye doğru yola koyulduk.04.00 gibi Balçovada yemcimizdeydik,balçovadaki tüm yemciler o saatte ana baba günü gibiydi,arabaları bırakın koca koca otobüsler,minibüsler yemcilerin önünde park yeri arıyordu...O anda ani bir kararla çeşmeden vazgeçip mordoğana gitmeye karar verdik...1 patlak mamun,50 kadar sülünez alıp hemen oradan ayrıldık...5.30 gibi mordoğandaydık,balıkçı kahvesinde çaylarımızı içip limana girdik...İlk kerterizimiz adaların kesiştiği yerdi,burada 2 saat kadar durduk 7-8 parça mercan,ufak sayılabilecek bir fangri(en sonunda )4-5'de karagöz alıp domuz kayalıkları tarafındaki ikinci kerterizimize geçtik,burada öğlen 3'e kadar yine mercan,çipura,karagöz,izmarit,gopez avladık...Takribi 3-4 kilo sonunda yeter deyip avımızı noktalandırdık... Mordoğanda güneş doğarken... Avlak yolunda... İlk avlağımızdan aldıklarımız..
farukaan bide bana mesaj atıyon abi narlıderede nereye gelelim diye maşallah baksana bizde tekne olmadığından kıyılara mırmıra lidakilere talim ediyoz işte hani evvelki hafta yağmur olmazsa gelirim demiştin.yağmurda yoktu bekledim ama gelmedin herhalde işin çıktı neyse biz kıyıdan talim edelim sana bol şaslar güzel av yapmışsın tbr tbr tbr
Bugün narlıderedeydim Ahmet abi...Sabah nöbetten çıktım,gram uykum yok,baktım havada güzel,e daha 3 gün önce aldığımız çipuraların,mercanların tadı damağımda Yok dedim bu havada asla evde oturulmaz,indim kemeraltına biraz sülünez aldım,misina ihtiyacım vardı 200mt misina alıp,sizin o tarafa geçtim...Abi daha ilk sülünezimi kesip iğneye taktım denize atar atmaz kurşun dibi görmeden telefonum çaldı İçimden bir ses ulan bırak çalsın açma boşver diyor Diğeri aç belki önemli birşey vardır diyor...Anlıycağın 10 dk. duramadan geri dönmek zorunda kaldım...Tazecik sülünezleremi acıyım,o kadar yolu gittiğimemi acıyım anlamadım...