Akşam 7,30 da biraz atçek yapayım diye deniz kenarına indim deniz çok sakin üstelik akıntıda yok geri döneyim dedim içimden düşündüm yarım saat giyinmek için uğraştım en azından birkaç atayım dedim.Başladım gagası kırık nemmo ile atçek yapmaya sular yuksek olduğundan iş yapmaz diye geçirdim içimden yarım saatlik atçekden sonra akıntı başladı hafiftende lodos heh dedim olursa şimdi olur bir iki derken kalama ötmeye başladı her zaman kalamamı güçlü balığa göre sıkmıştım dedim paşa geliyor misinam 0,25 kalama öttükçe ben boşluk alıyorum.Nihayet kepçeye aldım takriben 2,5 kg tüm yorgunluğum gitti kendimi bulmuştum.tekrar salladım rapalayı akıntıyla giderken balığı aldığım yarde levrek yine atladı rapalaya yine kalama sesi onuda yavaş yavaş çekerek kepçeye aldım.iki balığın hatırına 1 saat daha atçek yaptım ama nafile bu akşam bu kadarı nasipmiş.Rasgele Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Günaydın bey, levrekler güzelmiş, kullanmış oldugunuz kamış, makine, misina ve sahte hakkında da bilgi verirseniz memnun oluruz.AVLARINIZ DAİM VE TROFELİ OLMASI DİLEKLERİMLE RASTGELSİN. SAYGILAR..
merhaba,kamış Ron Thomson 2,40 10-30 gr atar. makina ryobi kobe 3500-4000,misina ise 0,26 ANGEL KISS PROFESYONEL MİSİNA rapalam ise bu yörede sardalya bol olduğundan Silverstar NEmmO maket balık 9cm renk kodu 1,CRYSTAL MINNOW C4 90MM iyi akşamlar
Hayırlı olsun, güzel balıklarınız için tebrik ederim Günaydın ağabey. Yaşınız da hiç göstermiyor, maşallah çakı gibisiniz. Selamlar.
Tebrık ederım gunaydın abı 20 gun tatıle geldım 10 gundur levrek bulamadım umidimi kaybetmısdım tekrar umıtlendırdın benı ıgnen keskın olsun abı