sabah 7 gibi avlağımızda yerimizi aldık ve atışlarımızı yapmaya başladık ara ara çinekop almaya başladık daha sonra balık azalınca rapala atmaya başladık.Daha sonra çapari atmaya başladım saat 9.30 civarı kamış tasmalarken pat diye kaldı daha sonra sağlı sollu misina oynaya oynaya palamutu aldık kıyıya aralıkta böyle bi palamut şaşırttı bizi bu ayda daha önce hiç palamut yakalamamıştım daha sonra bi kaç tane daha dişli alıp avımızı sonlardırdık.takım olarak :çapari+rapala kurşun :125-160gr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
maşallah.Ben dün 11cm oskar rapala ile 4 palamut aldım yanımdaki adam 30 tane palamut aldı rapala ile şaştık kaldık atçek yaptı resmen
Maşallah palamut zindandelen cinsten, sarıkanat boylarıda güzelmiş, tebrikler devamınıda dilerim 30 tane palamut alan arkadaşında limit ve tebliğle pek işi yokmuş anlaşılanidk banghead