cumartesi sabah 06 00;da ava başladım akşam 18 00;ra kadar ince takımla 2kg istavrit aldım akşam 18 00 dan sonra yemli çinekopa attım ama vuruş olmadı Bu günde öğleden sonra saat 16 00 da başladım saat 18 00ra kadar biraz kıraça ve istavrit aldım çinekop da yine hareket olmadı KULLANDIĞIM TAKIMLAR;(ince takım) beden 0,12 asso, köstek 0,10 oskar iğne WMC 12no beyaz (Çinekop) 3 iğneli mantarlı dip takımı NOT;SABAH ERKEN SAATLERDE BAZEN ÇİNEKOP ÇAPARİ YAPIYOR hepinize rastgele bol lüferli avlar
bizde cumartesi akşamı tokmak burnundaydık ben bitane cınekop aldım gece 11 kadar bitanede düşürdüm ama arkadaşlar sabahladılar sabah yanlarına gittigimde gece güzel cinekop almışlar bende hemen sıyırtmayla biraz yem tutup cinekopa attım ama gece saat 9 kadar sadece bitane alabildim tokmak burnuna gelirseniz birlikte avlanırız biz hep ordayız carşı gurubu bütün balık sevdası arkadaşları yanımızda görmek isteriz.....balık bahane muhabbet şahane
organizasyon haberini okudum inşallah bir aksilik olmazsa gelmeye çalışırım yer tam olarak neresi köşkü geçincemi
Sevgili Serkan, öncelikle güzel bir gün geçirmiş ve kendine yetecek kadar bir av yapmışsın, bunun için tebrik ederim. Ancak bundan sonrasında kıraçaları avlamazsan seviniriz. Keza biz amatör balıkçıların uyması gereken yasalara uygun bir av değildir. Konu ile ilgili olarak 2/2 nolu tebliği incelemeni tavsiye ediyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim, rast gelsin...
Sayın adminimiz, Serkan arkadaşımız sanırım yemlik için alıyor o kıraçaları. Emirgan tarafı bu ara istavrit çok çıkmıyor. Bu yüzden lüfer için mecburen herkes kıraçaya olta atıyor. üzücü bir durum ama avlakta çare biraz kısıtlı. Bizler yemeklik değil sadece yemlik olarak alıyoruz. Oda sınırlı ihtiyacımız kadar.
durum aynen yunus arkadaşımızın anlattığı gibi kıraçayı 5-10 tane yemlik için elimden geldiği kadar iri yakalamaya çalışıyorum; zaten yakaladığım balıkları livarda canlı saklıyorum kullanamazsam geri bırakıyorum ilginiz için teşekkürler aksilik bu aralar çinekop ve lüfer amcalar kıraça istiyor
serkan kardeş güzel avın ve güzel açıklaman için önce tebrik edyorum ardındanda teşekkür ediyorum livarın herdaim dolu olsun