15&16 / Kasim Mersin Raporu *****

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Wetblue tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Dostlar merhaba. Genelde balığa giderken yanıma metre ve terazi almam, alanada bişi demem :p . C.ertesi Hikmet hocamla hadi biraz balık tutalım dedik ve bizim minik tekneye vira dedik. Güzel bir sabah hava sakin deniz temiz ve hafif poyrazda sabah yola çıktık 05,30 idi. Yolda sırtıya bir palamut takıldı önce sonraki saatlerde pembe güzeller başladı gelmeye.

Baktım hocam mercana takılıyor bende destekledim, aslında ben 2 iğneli o klasik sevdiğinden aramızda alet farkı var ama netice aynı balık bizi sevdi.

Biraz Mercan,İstavrit, Kupa aldık. Çaylarımızı yudumlarken aşağıdan farklı bir sinyal geldi bana 6 numara norveç iğne sağ olsun kiloluk bir Çütre"Domuz" kepçe destekli tekneye geldi.

Aslında havada balıkta kaldiyordu ama ADAM BAŞI YASAL SINIR OLAN 5kg*2 aşmadan avı bitirelim diye tası tarağı toplayıp avı bırakıp döndük. Ne yapalım yasa yasadır değilmi :mad:

Hevesimiz kursağımızda geldik karaya meğerse adam başı 4,850 gr balık yakalamışız :D Yarına nasip diyip eve gittik . Bu sabah aynı yere doğru bir daha yoldayız sabah muhteşem.

Dünkü hava aynı yer aynı takım yem aynı "Taze karades" Ustalarsa 55 yıllık. 40 kulaç olmadı 30 kulaç olmadı 25 kulaç olmadı akıntıya bıraktık olmadı demirledik olmadı. Duyan kaçtı anlaşılan Hocama bir ağırlık çöktü durum aynen böyle :D

Baktık olacak gibi değil "netice aşağıda 1,5 kg ortaya karışık " kapadık çay termosunu çıktık yola . Anlaşılan bu günün nasibini dünden almışız.

Gönlünüz gani,dostunuz çok avınız bereketli olsun. Darı dünyada yaşamayı bilmek kadar güzel şey yoktur . Dostlukla kalın.

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Tebrikler Cumhur abi.Süper valla.

3. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    25 kiloluk Caretta:)
    Öncelikle tebrikler toplamda 2 gün için süper av olmuş:)Hocam bizde mtsnin önünden çıkıyoruz sık sık ama 7 8 kulaçta avlanıyoruz.Genelde mırmır kuppes ve domuz balığı çıkıyor şu aralarda izmarit çıkmakta.Hocam 20 kulaçta bu güzelim mercanlardan almak mümkünmü?Son olarak mercanları avladığınız zemin taşlıkmı acaba?Salı günü yeni bir av gerçekleştircez böyle ustalardan tavsiyeler duymak isteriz:)

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler ::)
    yasalara doğaya olan saygınız ise daha da taktire sahan:D:D

5. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Birazda Tecrübe

Dostum, 40 kulaçla 30 kulaç arası mercan yapıyor ama bu lokasyona göre ve bazen bilmediğim bir nedenle" hava döneceği zamanlarda sanırım" her zaman aynı olmuyor . Mercan genelde taşlık zemin sever ama en önemli özelliği hareketli ve taze KARADES sevdiği. İğneler kesinlikle parlak olacak ve yemi zemine yatırıp az sürüklemen gerekli. Bizim burada bu iş yapıyor denemeyle sabit. İzmarit mercana yakın zeminlerde oluyor ama av saati güneşle başlayıp 10,00 gibi bitiyor. Rasgele.

6. blacktulip1903

blacktulip1903 UTKU

En İyi Avı:
    25 kiloluk Caretta:)
    Saol hocam artık gerisi biraz şanş biraz da kabiliyet işi.İnşallah salı gününe güzel bir av raporuda ben koyarım:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.