15-20 tl ye 20 mm at çek için misina tavsiyesi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında karetta tarafından paylaşıldı.

1. karetta

karetta okan

15-20 tl yi geçmiyecek düğüm mukavameti kuvetli kaliteli misina önerilerinizi bekliyorum kıyıdan sargan için derede alabalığa mepps atmak için kulanacağım siglon 23 mm kulanıyordum iyi olsada daha ince ve sağlam misina kulanmak istiyorum meppsi bir yere taktığım zaman asılmala gerekirse kanca eğilecek ama misina kopmıyacak avlandığım yerler genelde akıntılı ve büyük dereler bir av günü 5 tane mepps takıp kopartığım oldu av bayi örgü msina dedi ama onlarda görünürlük bakımından ve karışma bakımından ne derece sağlıklı olur bilemiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum şimdiden teşekürler

2. tyana

tyana serkan

kardeş ultra asso yada scorpio kullan.siglon seni üzer.iyi avlar

3. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
  4. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    okan ben aradıgımı ip misinada buldum. dediğin gibi meps agaca dibe falan takıldıgında iğne acılsada meps suda kalmıyor.korkmadan asılabiliyorum.

5. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
  6. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    latex 150mt 23mm 15 kg çeker. süper bir misina hem ucuz hemde gam yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim. uygun fiyatlı ve dayanıklı

7. karetta

karetta okan

tavsiyeleriniz için teşekürler markaları kağıta yazdım av bayiinde düğüme hangisi daha iyi geliyorsa alcağım sağ olun

8. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    latex i görünce deli oldum bumu iyimisina iyimarka hala aldıgım adama küfür ediyorum :) çok dandik bi misina elle hemen kopuyo atcek yaparken fırlattıkdan sonra dolasdını görüyonuz..berbat tafsiye etmem ki ben hergün aksatmadan atcek e giden biriyim :)

9. karateci

karateci MEHMET ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    daiwa sensor red surf420-effe accord 360
    Favori Makine:
    okuma marka makina
    En İyi Avı:
    sazan /1,5 kg
    ben de yeni latex 0.18 almıştım meeps atmak için, asso gibi esneme az değil, esnek bir misina elimle denediğimde sağlamlığından memnun kaldım, gam olayını bilmiyorum, forumda bu misina hakkında bir yerde olumlu yorumlar okumuştum ondan aldım deneyeceğiz. gam yapmama konusunda okuma seabass 0.31 kullanmıştım çok memnun kaldım incesini bulabilirseniz tavsiye ederim,ekonomik, sağlamlığı da iyi,yumuşak, düğüm mukavameti biraz zayıf,kancaya bağlanırsa belli zorlanmadan sonra çözülebiliyor çok dikkat etmek gerek.

10. salihh038

salihh038 salih gülücü

Favori Kamış:
    sheakspare deciver 1.80m 5-25 gr,ron thompson tyran 2.40cm 10-40gr - shımano catana 2.70cm 10-30 gr
    Favori Makine:
    trabbuco air blade 2000 shımano exage 2500fc okuma trio30s -okuma safina pro 25,balzer galaxy670
    En İyi Avı:
    tatlı su levreği 28 cm ,turna 102 cm,sazan 15kg tatlı sukefali 980gr
    suffix siege yada elite modeli olabilir çok düşük hafızalı vede düğüm mukavemeti iyidir