15-20 tl yi geçmiyecek düğüm mukavameti kuvetli kaliteli misina önerilerinizi bekliyorum kıyıdan sargan için derede alabalığa mepps atmak için kulanacağım siglon 23 mm kulanıyordum iyi olsada daha ince ve sağlam misina kulanmak istiyorum meppsi bir yere taktığım zaman asılmala gerekirse kanca eğilecek ama misina kopmıyacak avlandığım yerler genelde akıntılı ve büyük dereler bir av günü 5 tane mepps takıp kopartığım oldu av bayi örgü msina dedi ama onlarda görünürlük bakımından ve karışma bakımından ne derece sağlıklı olur bilemiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum şimdiden teşekürler
Ben at çek için şimdilik bunu kullanıyorum; http://www.avmarketi.com/asp/product/10947/POWERLINE-EXTREME-300-METRE-0-22-MM-MISINA 0,22 lik 300 metre 9 kilo çekerli.
okan ben aradıgımı ip misinada buldum. dediğin gibi meps agaca dibe falan takıldıgında iğne acılsada meps suda kalmıyor.korkmadan asılabiliyorum.
Arkadaşım benim nacizane tavsiyem bu misinadır http://www.avmarketi.com/asp/product/1260/0-20-ANGEL-KISS-PROFESYONEL-MISINA-150MT
latex 150mt 23mm 15 kg çeker. süper bir misina hem ucuz hemde gam yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim. uygun fiyatlı ve dayanıklı
tavsiyeleriniz için teşekürler markaları kağıta yazdım av bayiinde düğüme hangisi daha iyi geliyorsa alcağım sağ olun
latex i görünce deli oldum bumu iyimisina iyimarka hala aldıgım adama küfür ediyorum çok dandik bi misina elle hemen kopuyo atcek yaparken fırlattıkdan sonra dolasdını görüyonuz..berbat tafsiye etmem ki ben hergün aksatmadan atcek e giden biriyim
ben de yeni latex 0.18 almıştım meeps atmak için, asso gibi esneme az değil, esnek bir misina elimle denediğimde sağlamlığından memnun kaldım, gam olayını bilmiyorum, forumda bu misina hakkında bir yerde olumlu yorumlar okumuştum ondan aldım deneyeceğiz. gam yapmama konusunda okuma seabass 0.31 kullanmıştım çok memnun kaldım incesini bulabilirseniz tavsiye ederim,ekonomik, sağlamlığı da iyi,yumuşak, düğüm mukavameti biraz zayıf,kancaya bağlanırsa belli zorlanmadan sonra çözülebiliyor çok dikkat etmek gerek.