Merhaba dostlar.... Bu gün öğlen sonrası (Çakma) Bacanağım Sedat ile akşam palamut avı yapma kararı aldık aşırı sıcak sebebi ile güneşin yakıcı etkisini yitirmesi ile kendimizi karedenizin uçsuz bucaksız sularına saldık yaklaşık 2.5 saat kadar gezip çapari ile sırtı çektik sonuç olarak kısmetimiz olan 4 palamutu livarımıza atıp avımızı sonlandırdık..... Avlak:Karadeniz 3-4 mil açıkta Kullanılan Çapari:25 li ördek tüyü çapari iğne WMC 02 uzun pala düz beden 0.50 köstek 0.40 köstek boyu bir karış dört parmak (28-30 cm) Rüzgar:2-4kuzey
rastmı gelıyor ne gecenın bu saatınde bu guzel rapora denk gelıyorum bır yandan tatlı yıyor bır yandan tatlı rapor okuyorum tebrıkler feridun
Feridun abi raporunu dörtgözle bekliyordum..Tebrikler ... Balıkların gerisi nerde 4*4'lük rapor olmus.. devamını bekliyoruz
Yeter artık ben size palamutları rahat bırakın demedımmı? bugun 16 ağustos forumun köşeleri palamut kızartma kokmaya başladı şimdiden evet bizde bakalım başlıyoruz marmarada denemelere hayırlısı daha güzel avların olsun. daha güzel seferlerin olsun. feridunum herşeyın hayırlısı olsun ellerine kollarına sağlık
Hüseyin ağbicim benim suçum yok oltaya vuruyor palamutcuklar... Dostum mevlam ağzının tadını bozmasın...Teşekkürler... Teşekkürler Palamut yolculuk için gerekli yağı alsın sizede uğrayacağına eminin... Teşekkürler... Sevgili Hasan inşallah devamı gür olurda hepimiz nasipleniriz....Terşekkürler... Teşekkürler... Sevgili Doğu teşekkürler..Umarım bu yıl bereketli geçer... Kadem bu zamanın palamutları sana kesmez..... Takım patlatacak büyüklükte balık yok..... Eli kulağında.... Selamlar Reis.... Malum ramazan ayı burası kokmasın diye elimden geleni yaptım olmadı galiba.. Reis inşallah güzel raporlarını bekliyoruz..... Az sonra bana yol göründü akşam suyana denek gelirse dostlar ile paylaşmaya çalışacağım.... 4 palamut 5 sazandan makbuldur...... selamlar dostum...
kardeşim tebrik ederim, İzmir tarafında bu sistem kullanılmıyor ama merak ettiğim birsey var çaparinin sonuna ağırlık takıyormusunuz ve kaç grm.? bir de tekne hızı nedir. ayrıntılı bilgi vermenizden ötürü sizi ayrıca tebrik ederim. daha niceleri rastgele
Maşallah. KAradeniz Size öyle yada böyle illaki tencere kaynayacak balık veriyor. İnşallah tencere hiç boş kalmaz.