sabah 09;30 gibi sahildeydim şöyle denizin üstüne bir baktım denizin üstü kaynıyor beni bi heyecan bastı hemen oltamı açtım ince takımı taktım şöyle su üstüne doğru oda ne çapari aşşağı inmiyor istavritler kuzu gibi geliyorÖğleden sonra sardalyalarda katıldı aramıza iri izmaritler cabasıAkşam 18;00ra kadar balık devam etti o saate kadar 5 kilo kadar balık aldım o saat,den sonra yorgunluk çöktü tabi Balıkda kesince bende takdım çinekop takımını attım yemliye saat 23;00ra kadar 4 adet çinekop aldım bi okadar da kaçırdımNOT ( izmarit -istavrit-sardalya sadece çapariyle alınmıştır )Çapari beden 0,12 köstek 0,10 iğneler 12no beyaz çapraz wmcneyse şimdilik bu kadar hepinize rastgele
bende rasgeldim ya bende ortaköydeydim denizin simsiyah oldugunu gördüm tekne icin capariler vardi 30lu 35li onlari takip attim birazda hizli calişinca 7-9 kilo balik oldu arkadaşlarla berabe r orada yapip yemeside daha farkli bi tat verdi acilcasi ama ben cinekop alamadim sarayburnundan dadece bu sene 2 aded hatri sayilir lüferden başka bişi bulamadim neyse hayirli avlar
Maşallah baya bereketli bir av olmuş.Herkeze nasip olmaz.Keşke bir kaç da resim çekseymişsiniz.Gözümüz gönlümüz açılırdı.
tebrikler güzel av olmuş allah kısmet ederde şu böbrek taşını düşürürsem 10 gün sonra tokmak burnundayım gözümde tüttü balık tutmak
haberlergüzel hayırlıolsun .bide arkadaşlara bişaysorucam ben yeni üyeoldum devamlı siteyi okumakla maşgulüm ,ve tokmak burnunun adı sıkça geçiyor acemiliğimi mazur görün buranın tam olarak yerinerisesi,şimdiden teşekkürler. .
Emirgan otobüslerinin son durağının önü Tokmakburnu dur.biraz daha ilelersen İstinye ye varırsın.gastgele.
aşiyana kadar gittim ama daha ilersini bilmiyorum .bilgi için teşekkürler.bigün gidip oralarada bakmaklazım .
limit aşımı konusunda belki haklısınız ancak balıklar iki kişiye pay edildi teşekkürler hepinize rastgele
Tebrikler... Iki gunlugune gelebildim Istanbul'a gecen haftasonu ama vakit darligindan av yapmaya firsat olmadi. Insallah bir dahaki sefere...
Ustat o nedir, Rusca mi? Ben bu dili pek ogrenemedim henuz bu gidisle sokecege de benzemiyoruz pek. Kafa almiyor bu yastan sonra
Yok valla her kelimenin 5-10 farkli sekli var. Nasil ogrenecegiz muamma. Bir de ben buraya geleli henuz 5.5 ay oldu onda da islerin yogunlugundan duzenli devam edemedim derslere. Bi 6 ay sonra cat pat konusuruz belki...