Bayramın ilk günü at-çekle tuttuğum 47 cm bir çatalkuyruğu sizinle paylaşmak istedim.Sahte Oskar Magician sırtı mavi.Atçek yaparken bir takip gördüm çekip tekrar 4-5 metre önüne attım yapıştı hemen.Kepçeyle kenara alındı.Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.. güneş karşıdan idi yüz ifadem ondan Bu da sürpriz: http://www.youtube.com/watch?v=bIeQOpI54WI
Aynen abi kofana o .. Gerçekten videoya alması bile zevkliydi.Balık gözünden yakalandığı için kayalara filan atladı.Yoksa o kadar kısa sürede kenara alınabilecek bir balık değil .. Teşekkürler..
Tebrikler güzel av olmuş. Bu arada bir aralar Akyaka da avlanmanın yasak olduğunu duymuştum. Şimdiki durum nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Saygılar.
avınız için tebrikler... ama aynısını kepçeciniz için söyleyemeyeceğim ) bu kadar başarısız kepçeleme girişimine karşı balığın kaçmaması da büyükbir şans.reeling
kıyıdan olta ile avlarda serbest: http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/M...9.5.16537&sourceXmlSearch=3/2&MevzuatIliski=0 2) Akyakada; (37° 03.041' N - 28° 18.600' E) ile (37° 01.461' N - 28° 18.598' E) koordinat noktalarını birleştiren hattın doğusunda kalan alanda (kıyıdan olta takımları ile yapılanlar hariç),
İlk defa bu kadar zorlanıp da kaçırılmamış bir dişli gördüm,hayvanın kaçması için herşeyi yaptı özellikle kepçe kullanan arkadaş Şahane bir kofana,tebrik ederim. Yanlız bir önemli tavsiyem olacak,balığı kıyıya alır almaz çıplak elle sahteyi çıkarmaya koştunuz.Balık kafa atsaydı sahte elinize yapışacaktı büyük ihtimalle.
Teşekkürler..Ufak bir ayrıntıyı atlamışım kofanayı tutan arkadaş,kepçelemeye çalışan arkadaş ben değilim .Ben sadece orda olta atıyordum baktım kofana tuttu abi dedim kameraya alıyım bari
her 2 avda güzel,paylaşımınız için teşekkürler kepçeyi atıp balığı elle almıya yeltenmesine balık nasibiymiş o arkadaşın..
EVET DOĞRU BALIK KAFA ATSAYDI SIKINTILI BİR DURUM OLABİLİRDİ İYİ Kİ OLMAMIŞ .YİNE DE ÖNCE EMNİYET SONRA HAREKET DİYELİM
Ağzında sahte olan iri balığa o heyecanla koşup iğneleri eline geçiren 5 kişi tanıyorum,aman dikkat diyeyim. Madem siz değilsiniz rahat rahat güleyim bari Haklısın Kadir,balığın yakalanacağı varmış,ne yapsalar kaçıramamışlar .