HERKESE SELAM DOSTAR BAYRAMINIZI TEBRİK EDER BOL BALIKLI AVLAR VE MUTLULUKLAR DİLERİM:laughing: Bizim için en güzel bayram balığın oltaya vurup kovaya girdiği zaman oluyor diye düşündük ve akşam saat 6 gibi merada soluğumuzu aldık,arife gününde hiç balık ve vuruş alamayınca zaten bir gün önceden kararlaştırmıştım, av partnerlerim Sami abi ve Eyüp abi ile bayramın ilk günü şu paşalarla bir bayramlaşalım diyerek mrsparkle Aynı zamanda milli maçında olmasından dolayı merada bir elin beş parmağı kadar oltacı vardık ,anlayacağınız herşey mükemmeldi,havada sıcaklık çok iyi biraz sisli,ve ayışığı ile çok ama çok güzeldi ,deniz tabiri caizse çarşaf gibiydi ,keyiflerimizde yerindeydi. Oltalarımızı suyla buluşturduktan sonra beklemeye bekledik ,çay ,çekirdek muhabbet sohbet derken Sami abi açılışı güzel bir lüfer ve bende bir çinakop ile yaptım hooked ve sonrasında show başladı. Bugün deyim yerindeyse meramızı resmen lüferler basmıştı , denizin içerisinde büyük bir mücadele vardı Lüferler sürekli saldırıya geçiyor suyun üstünden kaçışan balıkların şapırtılarıyla şenleniyor yem tazeleyip atışa geçiyorduk Aslında anlatılacak çok şeyler var vuran ve kaçan Lüferler ,kesilen takımlar vs gibi ama kıssadan hisse toplam 4 kişi Ben ,Sami abi,Eyüp Amca ve yanımızdaki diğer avlanan Neco abimiz 9 Lüfer 4 adet çinakop çıkarmayı başardık reeling Çok adaletli bir av olmuştu diyebilirim adam başı 2 adet lüfer almıştık Sami abi gece gelen 02 vuruşuyla 33 cm lik 1 adet lüferle bizden 1 farkla öne geçmişti Bu senenin en zevkli ve güzel avını yaşamıştık diyebilirim ,çok güzel bir aksiyon vardı ,adrenalin ve heyecan doruktaydı ,anlatmakla yazmakla tarif edilecek gibi değil hali bilenler bilirler zaten MUTLULUĞUN FORMÜLÜ ÇOK AÇIK OLTAM BEN VE BİRDE BALIK HEPİNİZE RAST GELSİN DOSTLAR :laughing: Bu sezon ki önceki rekorumuda egale ettim 30 cm lik Lüferim ile 29 ve 30 cmlik nasiplerim ve toplam skorum http://www.youtube.com/watch?v=bPiTqmAD8Yw&feature=youtu.be Sami abinin Gece 02 de gelen 33 cm lik bayram lüferi Mutluluğun formülü çok açık oltam ben ve birde balık Eyüp amcamız eski balıkçılardandır
tebrik ederim kerem kardeşim çok güzel bir av olmuş anlaşılan. Avdan aldığın zevk yüzüne vurmuş belliki.
Çok güzel bir av olmuş lüferler şahane mutluluğun yüzünden o kadar güzel okunuyor ki av raporunu okumuş gibi hissediyorsun. Devamının artarak gelmesi dileği ile İyi bayramlar.
Çok teşekkürler arkadaşlar sizlerinde bayramını kutlar bol balıklı avlar ve mutluluklar dilerim sağlıcakla kalın inşaallah