Arkadaşlar klasik av hikayelerine hiç girmeyeceğim, Balıklar Saat 06-08 arası 0,22 örgü misina ve surecath longbıll ls80 sahteyle ,at-çek yöntemiyle kıyıdan alınmıştır.Hepinize rastgele...
Ellerine sağlık valla geçen sene akbükte çok güzel kofanalar almıştık ama gene aynı zamanda gitmemize rağmen tam döneceğimiz gün başladı lüfer seneye işallah levreklerde çok güzel ama lüferin yeri ayrı rast gele
Sevgili Ümit, Balıkların çok güzel de şu "mutfak tezgahı" dediğimiz olaydan eğer imkanlarımız elveriyorsa uzak kalsak.. Misal avlağını göstermek istemiyorsan bile bunları bir kayaya yaslayarak,kıyıda uygun biryer/dekor bularak görselliklerini artırsan bence gözümüze çok daha güzel görünecekler.. Tebrikler..
Tebrik ederim kardeşim, güzel av olmuş, anlatım sade yalnız çakmak yine klasik olmuş, çakmak ve sigara paketleri avın rengini bozuyor görüşündeyim, Selamlar, Deniz
Yok yok başka zaman başka balıklar ile süslersiniz güzel olur. Tekrar tebrikler gayet güzel balıklar afiyet olsun.
Ya kardeşim ben yine göremiyorum fotoğrafları. Dünkü raporun fotoğraflarını da görememiştim. Ama eminim güzel balıklardır Tebrikler her daim....