Merhabalar, Bu hafta sonu Pazar sabahı erkenden denize açıldık. Bu sefer geçtiğimiz günlerden hariç 2 kişiydik. Sabah saat 6 gibi önce Kanlıca'da deneme yaptık. Yaklaşık yarım saat kadar (6:30-7:00 Arası) Çinekop ve İstavrit karışık olarak geldi. Balık çok seyrek olduğundan Çubuklu'ya doğru devam ettik. Burada da yaklaşık olarak 1 saat kadar devam ettik. Daha iri Çinekop gelmeye başladı ve sonrasında İstavrit başlayınca burayı da terk ederek İstinye'ye doğru yol aldık. İstinye'ye geldiğimizde saat 09:00 civralarına gelmişti. Burada da Çinekop çok ara ara kendini gösterdi. Sadece bir ara çaparide 3-4 kere 4'er 5'er adet alabildim. Daha sonra havanın esmeye başlamasından dolayı geri dönmeye kaarar verdik. Dönüş yolunda Anadolu Hisarı açıklarında bir iki deneme daha yaptım ve sadece 2 adet daha yakaladıktan sonra 11:30 gibi avı noktaladık. 300 gr kurşun ve çok sevdiğim bir balıkçı abim tarafından yapılmış Çaparileri kullandım. Beyaz ağırlıklı olmak üzere arada kahverengi tüyler ve yeşil sim olan klasik 15 köstekli çapari. herkese iyi haftalar dilerim.
Tek başımaydım bu hafta eküri ekti beni bir ara aklıma geldi ama aşağıdasınızdır diye tahmin ettim vala..