selam arkadaşlar,planladıgımız üzere cumartesi ögleden sonra çıktık yola köprüden gelen palamut haberleri iştahımızı bir hayli kabartmıştı.saat 16.30 gibi köprüdeydik fakat balık kesmişti, öglen 2 saat çapariyle palamut yapmış eminönü tarafı. şansıkızı çinekopta deneyelim dedik lakin karaköy tarafı balık hali önü av vermesine ragmen çok kalabalık oldugu için girmek istemedik,baskül köprünün kenarından şansımızı denedik ve bir adet güzel sarıkanat aldım,başka vuruş olmayınca bogaza gitmeye karar verdik ve tarabya vali konakları önünden şanşımızı denedik. saat 20.00 ile 01.00 arası bir vuruş oldu onuda alamadım,kerata tam arabada ısındıgım zamanı buldu uzun lafın kısası bir adet sarı kanatla döndüm. zaten bu kadar gırgırın oldugu yerde balık beklemek hata olurdu, dün o bölgede balık çeviren tam 11 tane tekne saydım. yazık çoook yazık. avlarınız daim olsun,tabi gırgırlar müsade ederse
güzel av olmuş bende dün emirganda saat 1 den akşam dokuza kadar kaldım tek bir cinekop aldım başkada vuruş yapmadı artık başka hafta sonları şansımızı deniyecez
bu sabah boğazdaydım. akşama kadar tek çinekop vuruşu olmadı. olmaması doğaldır. büyükdere koyunda 40-50 adet gırgır ağ atılmadık yer bırakmadılar. çektiklerinide gördüm. en fazla 20 kasa orta boy istavrit. ve resmen kıyıya ağ atıyorlardı. bir çeken ardından yine atıyordu. resmen aç kalmış ve çıldırmış gibiydiler. sahil güvenlik geldi. bişey yapmadan gitti. sinir bozucu berbat bir gündü.