Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi karaköy deki x bir dükkandan bir kamış aldım okuma boxter bxf40 makina için fakat çapari ucuna 50gr kurşun bile taksam kamışın ucu o kadar esnek ki sanki yere değecek gibi acaba buna ne gibi bir çözüm bulabilirim.Aşırı eğiliyor kamış ucu lütfen çözüm için önerilerinizi esirgemeyin. Kamış markası OSKAR
kamış alırken kamışın atarına dikkat etmek lazım. üzerinde 20-40 50-100 upto 200 gibi bu demek oluyorki 20-40 ise 40 gramdanağır 20 gramdan hifif kurşun kullanmamak gerekir.
Evet biliyorum bende 4 adet makina ve kamış daha var yani yeni değilim 15 tl lik kamış ve üzerinde 100-250 atar yazıyor ve denemelerimde 140 a kadar attı fazlası çatlatırdı ama tabii fiyatına bakılınca nasıl olur demeyin oluyormuş ama dediğim gibi 50 gr değil 30 gr bile taktım ondada en önceki parça çok esniyor anlaşılan 502 ile bir kaç çubuğu bir daha açılmamak üzere kapatacağız ki fazla esneme yapmasın ve sadece köprüde istavrit ve yemli avlar için kullanıcaz teşekkür ederim.
Çok mantıklı, çoğu av bayii bu tarz tamirat yada parça değişikliği yapıyorlar. En azından komple kamıştan olmazsın işini görür...
Haklısınız valla niye aklıma gelmedi bu benim valla iyi oldu bunu söylemen onur sağolasın sende sağol fatih hemen yapayım o işi