150-200TL bütçe ile kamış ve makine

Konu, 'Takım Çantası' kısmında reorx tarafından paylaşıldı.

1. reorx

reorx Gökhan

Herkese Merhaba. forumu kısa bir zamandır takip ediyorum ve dayanamadım üye oldum Adım Gökhan 29 yaşındayım ve istanbulda ikametgah ediyorum .. Olta balıkçılığı konusunda Amatörüm :( . Sizlerin paylaşımlarını ve tecrübelerini okudukça daha da merak saldım bu konuda sizlere teşekkür ederim.
    Ustalarım benim 150-200 tl bütçem var kendime başlangıç için bi olta almak istiyorum bana bu konuda tavsiyelerinizi rica ederim herkeze şimdiden çok teşekkürler

2. babatorik

babatorik İLKER

Favori Kamış:
    LİNEAFFLE VE OYSTER
    Favori Makine:
    DAİWA BG30
    En İyi Avı:
    KARAGÖZ, 900 GR., LEVREK 800 GR., KOFANA 56 CM.
    Merhaba Gökhan, Öncelikle hoşgeldin.

100 - 250 veya 100 - 300 atarlı (kurşunu kastediyorum), 3.5 ila 4.20 metre arasında kendi boyunu da göz önüne alarak bir surf kamış, 60 lık veya 70 lik uzun tip kafaya sahip 3 bilya civarı bir makine almanı öneririm.

Boğazda yapacağın her türlü av için seni yolda bırakmaz. Makinene 0.33 veya 0.35 misina sardırmalısın. başlangıç için sanırım yeterli.

3. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    eğer istanbulda bogazda kullanacaksan 100 185 gram arası albastarın istanbul diye bir kamışı var 100 250 gram atarli o kadarda hassas degil ama iş görür birde okumanan avencer 65 aldımı idare eder seni

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Alba İstanbul 4.20 kamış, Okuma Avanger av65 makine ile iyi bir ikili olacaktır evet :thumb:
    Yalnız kamışı internetten değil de Albashop'tan (Kısık) almak daha avantajlı olacaktır, makine de Cengiz balıkçılıktan alınabilir..