150Tl bütçeye at çek için kamış ve makine

Konu, 'Kamışlar' kısmında simp tarafından paylaşıldı.

1. simp

simp Samet

Uzun zamandır at çek konusunda makaleler okuyorum artık bende başlayayım diyorum ama ayırabildiğim bütçe çok düşük. Çok araştırdım aşağıdaki linkte ki kamış ve makineyi buldum. bu ikili at çek için uygun mudur ya da bu bütçeye göre sahte ve misina dahil tavsiye edebileceğiniz denizde kullanabileceğim kamış ve makine var mıdır? Balık yakalayabilmem önemli değil tamamen spor amaçlı düşünüyorum dayanıklı olması yeterli. Şimdiden değerli ustalarıma çok teşekkür ederim yardımları için.

http://www.avmarketi.com/asp/product/18399/Okuma-Safina-X-42727-spin-kamis-240cm-10-36GR

http://www.avmarketi.com/asp/product/1502/Pelican-Robin-58-7-1-BB-Makine-Metal-Kafa

2. sertach

sertach Kiraz Balıkçı

Favori Kamış:
    Okuma Vspin
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000fd, Okuma safina pro 2500
    makina için verdiğin para değmez, tavsiyem:

OKUMA AVENGER AV-30 MAKİNE 69,87 TL

30'luk küçükboy makine. Önden kalamalı. 5.0/1 devir oranı. 0,20'lik misinadan 220 metre sarım. 7 bilyalı. Eos dişli sistemli. 270 gram ağırlık. metal makara, grafit yedek makara.

ayrıca senin düşündüğün pelican at-çek için oldukça ağır 10-15ten sonra kolunda derman kalmayabilir reeling

3. simp

simp Samet

Çok teşekkür ediyorum sanırım bu makine

http://www.avmarketi.com/asp/product/9417/OKUMA-AVENGER-AV-30-MAKINE

Kamış doğru seçim midir peki?

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    okuma kamış ve okuma makina fiyat perfonmans açısından güzel seçim,üste para kalır,misina ve sahte alırsın:)

5. simp

simp Samet

O halde tamamdır.

Çok teşekkür ediyorum çok sağolun.

6. btmüh

btmüh Ahmet

Kamış bütçene göre kesinlikle doğru seçimdir. Aynı kamışı kullanıyorum hem çok şık hem de kaliteli. Kesinlikle seni pişman etmez.

7. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Makine olarak 2500lük bir catana da alabilirsin. İnternet fiyatlarına pek bakma. Dükkana gidip pazarlıkla almak en iyisi. Şimdiden hayırlı olsun.

8. OMMG

OMMG OKAN

9. akg58

akg58 kadir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter
    Favori Makine:
    OKUMA FLAME
    En İyi Avı:
    ???
    Okuma Flame de düşünebilirsin iyi bir kombinasyon olur.

10. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
  11. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Tevfik ağabey 4000lik 360 grammış, biraz ağır kaçmaz mı? Ben mesela 4000lik bir makinayı 2.70den kısa bir kamışta kullanmam hatta 3 metre tam ayarıdır. Tabi herkesin zevkine biraz da kullanım şekline göre :)

12. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Emir kardeşim, konunda haklısın. Benim değerlendirmem, bir ürünü, birden fazla kullanıma uygun olanından secmek seklinde. Sizin onerdiğiniz 2500 lük makina tam olmus aslında. Ama sadece ve sadece spin amaclı. Başka bir alternatif kullanıma uygun degil. 4000 lik olanı, spin amaclı kullanabilirken, gerektiğinde zaman zamanda beklemeli ve dip şekline de dönebilirsin. Ben bu mantıkla degerlendirdiğim için 4000 lik önerdim.

İyi dileklerime.

13. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    O şekilde bakarsak öneriniz doğrudur abi :)

14. simp

simp Samet

Safina spa 40 fiyat olarak çok iyi ama hiç bir yerde bulamadım. Sna 40 modeli var ama aradaki farkı bilmediğim için almadım. Teşekkür ediyorum.

Onuda araştırdım ama fiyatları bütçemi aşıyor. Birde 30 luk makine ile 40 lık makine arasında ne fark var? Bu makara derinliğimi 30? Bugün bir dükkanda bir satıcının elinde 30 luk makine vardı. Israrla 30 luk almamı istedi ama bilmediğimden sorup öyle karar vereyim dedim. Birde elinde 240 teleskobik vardı yine onu almamı istedi onuda almadım parçalı alacağım dedim.

Teşekkür ederim abi ama sadece spin istiyorum. Beklemeli avlarda falan bir el oltası hastalığım var vazgeçemem herhalde.

Teşekkür ederim. Bulunduğum yerde sanırım dükkandan alma şansım yok. İnternette 50 TL fiyatı olan pelican makineye burada 90 TL diyorlar. O yüzden siparişi internetten vermeyi düşünüyorum. Sağolun.

Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.