Merhabalar, Yarın Zeytiburnu'dan ,Birol Abi'nin vesilesiyle, bu cumartesi İstanbul ekibinin kullandığı tekne ile balığa gidiyoruz. Çapari ile çinekop ve istavrit deneyeceğiz, tabi kaptanımız Necmi abi başka bir yol tavsiye etmez ise. Fotoğrafları ve hikayeyi yarın akşam foruma ekleyeceğim bir aksilik olmazsa. Yarın hava güzel gözüküyor. Benim için 2007'nin ilk avı umarım bereketli muhabbetli ve zevkli geçer. Herkese rastgele
Hadi bakalım rastgele. Şu sıralar avlaka ulaşmış olmanız lazım...Belkide ilk balıklarınızı çektiniz.... Akşamı dört gözle bekliyoruz
REALGS'den alıntı Hadi bakalım rastgele. Şu sıralar avlaka ulaşmış olmanız lazım...Belkide ilk balıklarınızı çektiniz.... Akşamı dört gözle bekliyoruz Hafta içi mesai saatlerinde avlanan arkadaşlar bölgelerindeki mod. ları belirli aralıklarla arayıp eşzamanlı rapor versinler. Mikrofonlarımız şimdi İstanbul Zeyitnburnu'nda : Ben Hattusilis, Zeytinburnu'ndan herkese merhaba, karşılaşmanın henüz 15. dakikasında İstavritlerin yoğun bir akını vardı, buna karşılık çinekopların bir oyun düzenin oluşturamaması istavritlerin daha baskın olmasına sebep oldu. yapılan ataklar mümkün olduğunca kovalara aktarılyor. Zeytinburnu'dan aktaracaklarım şimdilik bu kadar. ....
evyahlar olsun,bizden cok tutarlarsa bütün forsumuz biter Yeşilköy team karizmamız çiziliyor bilesiniz
İğneleriniz keskin bahtınız açık olsun arkadaşlar söle adam başı 5 kiloya yakın tutun ki balık bitmedi diye sevinelim
Hakan olmuyor ama .Sirkülere aykırı kilo temennisinde bulunuyorsun. Semra Ablaaaaaaaaaa ,Hakan varya ne yaptı biliyormusun ...
Az önce telefonla aradım Kutay'ı,bakalım durum nedir diye ama cebi kapalı.Necmi kaptanında kapalı.HEr ikiside Turkcell kullanıyorlar. Sanırım kapsama alanı dışındalar....
teknede kaptanda dahil 5 kişiler adam başı beş kilodan 25 kg kadar hakları var ama onlar 20 kg tutsunlar ben o zaman göreceğim seni o zaman ben seni şikayet etmek yerine nasıl tefe koyacağım hayallerini kur istersen Hadi çocuklar ha gayret teflerin aşkına sallayın çaparileri
HAdi ya adam başı 3 kilo değilmiydi limit. Biz o yüzden ve sizlerede birşeyler kalsın diye az tutmuştuk. Yoksa katliam yapardık Ne 20 kilosu 10 kg tutarlarsa bile yandık ki ne yandık .... Necmi Reis cebin neden kapalı ya, arayıp olayı baltalatacaktım sana... Şaka bir yana çok hevesli idiler,inşallah tatmin edici bir av olur onlar için...
Sirkülere 1 kere baktım yaklaşık 3 ay önce ama 5 kg olduğunu ben bile biliyorum. yani (kg) diye yazıyorsa 5 kilo bak onuda hatırlıyorum
Sitemizde yazışabilmek için imza ayarlarınızı yapmanız gerekliyor, lütfen ilgilenin sol üst köşedeki profil kısmından. Adınız oturduğunuz yer yaşınız ve hayatl gücünüze göre belki başka şeyler daha hadi bakalım.
Telefon açıldı ........ Kutayla görüştüm.Toplamda 3,4 - 4 kg avlamışlar... 50-60 çinekop , 70-80 tane istavrit yakalamışlar.... Ayrıca yunus sürüsüne rastlamışlar.Videoya çekmişler... Sonuç olarak çok zevkli imiş. Kutaycığım gününüzün güzel geçmesine çok sevindim.Sizden çok yeşilköy team stres yaptı,bil bakalım neden