16.07.2011 Tekirdağ-Beyazköy

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında azok tarafından paylaşıldı.

1. azok

azok Can

16.07.2011 yani bugün 14.30-15.30 saatleri arasında Tekirdağ'ın girişindeki Beyazköy sitesine bağlı iskelede zargana topuna 2 metre uzunluğunda misinanın ucuna zargana ipi bağlayarak 3 saat boyunca at-çek yapıp ipe farklı aksiyonlar vermeme rağmen hiç balık tutamadım,, tek bir vuruş bile olmadı,, hatta suda yüzen bir tek zargana bile görmedim. Yani sonuç kocaman bir sıfır. 2 sene önce yine aynı yerden aynı takım ile iri zarganalar yakalamıştım,, yakalamıştık fakat bu sene kimse balık tutmuyor,, bende tutamıyorum neden böyle anlamadım doğrusu:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

2. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Zargana için henüz erken diye biliyorum, yine aynı zamanlarmıydı?

3. azok

azok Can

2 sene önce 20-25 temmuz gibi açılışı yapmıştım fakat bu sene yok acaba sorun bende mi balık mı yok anlamadım

4. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    tekirdağ'da şimdi minekop çıkıyor yanılmıyorsam bolca. arkadaşlarımdan aldığım haberler o yönde... ereğliden istavritte alabilirsin...

5. mesut025

mesut025 mesut atar

zargana için daha erken minekop ta yok açıkta istavrit var o da kıraça gündüzleri kıyıda kefal çıkıyor bugünlerde tekirdağ çok kısır

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    şu ara sahilde kefal güzel çıkıyor gökhan hocam o minekoplar nerden çıkıyor söyledegideyim :D beyaz köyde hiçdenemedim daha zargana dışında hangibalık çıkoyr dip oltası iş yaparmı ?