Dün aksam teravıden sonra indim kalendere buyuk bır askla lufer .sarıkanat artık ne varsa tutarım dıye dusunuyodum..Arkadas istavrıt denemelerıne baslamıstı yarım saat tık yoktu yerımıze degıstırdık daha sonra ilk balıgı tutup yaprak yaptım taktım ignemın ucuna salladım bogazın serın sularına oltamı lufer amcayı bekleme basladı tek bı vurus dahı olmadı, tabı ıstavrıtlerı tuttuk ama istedıgımı alamadım yıne toparlandık gıderken bı de ne görim adam denızden bı cektı cınekopu, ıkıtaneymıs bırını kıyıya alırken dusurmusler nedendır bılmemde balıkları kovaya degılde gazeteye sarıyodu ne dıye ama yıne yıne yıne ıstedıgımı tutamadan evın yolu gozuktu bıze....
Güzel geçtiğimiz 2 hafta sonu cumartesileri el boş döndüğüm, kalenderden bi şeyler çıkmaya başlamış demekki...
ceyhun..kardeş sana dedigim yere git.bak daha dün almıslar ordan.niye ınat edıyosun,benide kahrettın be kardesim
Tamm süper olmuş ne güzel işte biz daha balıksız beklıyoruz ortalarda ama hazırım yarın akşama hemde en hızlı şekilde bakalım neler olacak.
tebrikler .. gazeteye sarma sebebi balıkları deniz suyuyla ıslatıp nemli ve taze tutmayı amaçlamıştır....
Hocam iyi güzelde, balıklar hala canlı iken yada ölü ikengazeteye sarıldığında gazetelerin basıldığı kağıttaki kimyasal boyalar balığa teneffüs etmezmi? Dolayısı ile de o balıkları yiyen bizlere...
memlekete giderken takımlarını götürmeyi sakın unutma, şu dönem çok iyi balık yapıyormuş oralar, benden söylemesi,
Ozgur abı takımlar hazır sazan ıcın bı tek samandıram eksık onuda aldımmı hersey tamam olucak kısmetse bakalım tutabılecekmıyız