Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Heyecana dayanamayıp yaklaşık 2 ay önce bende bir olta aldım. Sürekli sahil sahil dolaşıp denemeler yaptım ama nafile 3-5 istavritden başka birşey yok dün sabah saat 6 da çıktım evden önce tarabya tarafına gittim bütün kovalar boş oradan rumeli kavağına gittim yaklaşık 2-3 saat atış denemelerim boş kaldı. Döndüm sarıyer'e saat 13 itibari ile kefal denemek istedim. saat 17 yi gösterdiğinde kova tamamen dolmuştu. herkes benim çevreme toplandı ama nafile kimse benim kadar bereketli değildi. İlk ve en zevkli avımdı. Forumdaki arkadaşlara değerli bilgileri paylaştıkları için teşekkür ederim.
Tebrik ederim ama en baştaki ile en son daki arasında ciddi boy farkı var limitlere biraz dikkat et kovayı doldurmak marifet değil.
Kefal yemekte hep çekimser kaldım yenir mi yenmez mi net bir düşünce göremedim. Var mıdır bu konuda net bilgisi olan birisi ?
mordoğan akyaka ve bunun gibi yerlerde yerli kefali gözün kapalı ye tadına da doyamassın. tavda ya da pilaki olursa off off.