Saat 18 gibi denize vardık.Çok sert bir hava vardı.Havanın rüzgarlı olması iyi böyle havalarda hele hele yağmur doldururken balık çok daha iyi oluyor.Hemen takımları açtık yemlerimizi taktık kıyıdan çokta uzağa olmayaak şekilde attık.Hemen bir vuraş çektim çinekop.Ohh bu yılın açılışını yapmanın sevinci ile tekrar attım.O sırada arkadaş ta bir tane çinekop çekti.O da yeniden yemini taktı attı.Kısa bir süre sonra dehşet bir vuruş.Umarım kaçmaz diyerekten misinayı sarıyor.Resmen kamış kırılacak.Kesin dedik kofana geliyor.Birde baktık ki ne görelim 700 gramlık bir sarıgöz.Hayretler içerisinde kaldık.Bu denizde hala bu kıymetlilerden varmı.Şaşırmaya kalmadan benim oltama bir vuruş.Hemen çekmeye başladım belli lüfer.Ne olur koparmasın diye dua ederken onuda aldık kovamıza.İyiki gitmişiz kısa sürede nafakamız çıktı.Sonra ver elini fener maçı.Oda son anda olsa bile kazandımı ohh değmeyin keyfimizi.Eee bir de doğum günümdü.Kısacası çok güzel bir doğum günü yaşamış oldum.Ama şunu da belirteyim bu kadar erken bol palamut ve çinekop olması hayra alametmidir merak ta etmiyor değilim.
Tebrikler güzel balıklar yakalamışsınız. Yalnız o sarıgöz mü yoksa karagözmü çünkü karagöze benziyor da
Tamer Bey tebrikler..Güzel bir av olmuş.Çiroz 'un sağındaki mendirekten avlandınız sanırım...Ellerinize sağlık...
Bu olayda geçen palamut meselesine dönüp herkesin tarabyaya gidipte boş dönmesi gibi sonuçlanmaz inşallah
Sarıgöz İşin uzmanlarına sordum sarıgöz dediler bende tam bilmiyorum.Neyse sonuçta ikiside karagözmüş zaten.
Bende o gün ordaydım sizide görmüştüm avınız oradaki yaşlı amcanın verdiği bilgileri görüntüler nitelikte yanlız ben av raporu verirken yerini özle mesajla verme taraftaydım.
Merhabalar, Neden özel mesajla verilmesini istiyorsunuz ki anlamadım. tüm istanbul gelip denizdeki bütün balıkları bitirecek diyemi ?. Bu forumu çok seviyorum ama bu durumu hala anlamadım. Forumlar paylaşım içindir arkadaşımızda avlandığı yeri paylaşmakta sakınca duymamış bunda ne var ? Çok teşekkür ederiz güzel av raporunuz için merak ediyordum yeşilköyde bir hareket varmı diye sayenizde öğrenmiş olduk.
Arkadaşlar yeşilköyde o günden sonra yapraktan başka birşey çıkmadı.En azından bana.Sanırım oralar biraz daha dalgalı deniz istiyor.