16-31 Ağustos / Çatalca - Ormanlı Köyü Hakkında Yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında SarıFırtına tarafından paylaşıldı.

1. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    Kamış: S Cruve Makina: Okuma Blue Hawk
    En İyi Avı:
    2,5 Kg Sazan & 750 Gr. İskorpit
    Arkadaşlar 16-31 Ağustos tarihleri arasında bulunmayı düşündüğüm yerlerden birtanesi olan Çatalca / Ormanlı Köyü'nde (tatil yapmayı düşünüyorum ) benim bulunacağım zaman diliminde ne tür balık avında bulanabilirim. Ve bu zaman dilimi Lüfer ve Kalkan açısından nasıl bir zaman acaba orada bulunan veya daha önce deneyim sahibi olan arkadaşların yardımlarını esirgemeyeceği düşüncesi ile yardımlarınız bekliyorum... :) :) :) Sevgiyle kalın...

2. apnea1907

apnea1907 tamer

Favori Kamış:
    Çok fazla yazmakla bitmez...
    En İyi Avı:
    ABARTILI BULURSUNUZ BU NEDENLE YAZMIYORUM
    merhaba...

Sevgili dostum.. Ormanlıda o zamanda bişey bulma olasılığın yok ancak palamut avı olur oda tekneden.... Kalkanın zamanı geçti orda ormanlıda tutacağın balık oradaki derelerde çapak ve israil sazanı türü balık ama denizde bişey olmaz orada olan arkadaşlar var o köyden ve sürekli onlarda balık kovalıyor ağlarla v.s. ama ormanlının zamanını merak ediyorsan eylül ilk haftasından sonra balık başlar ve taki 11. ayın sonuna kadar devam eder..... ne balığımı olur.. Levrek, palamut, lüfer ve kalkan........

3. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Tamer abi ilgin ve bilgilendirmen için teşekkürler... Desene bizim balık işi ormanlı için yattı. :( Başka bir yer düşünmek lazım geliyor bu durumda... :eek:

4. apnea1907

apnea1907 tamer

Favori Kamış:
    Çok fazla yazmakla bitmez...
    En İyi Avı:
    ABARTILI BULURSUNUZ BU NEDENLE YAZMIYORUM
    :) kısmet sevgili dostum... Ama dediğin bölgede Ekim ayında çok güzel avlar yapabilirsin Orada sahteyle levrek alırsın kesin ve Kalkan çok garanti.... Sana Başka bi öneride bulunayım dilersen. Eğer balık yakalıyacam diyosan Ereğliden sonra Akşam kurtla (o bölgeden çıkan kum kurdu yeşilimsi) Çok güzel mırmır avlama şansın olur arada levrek atladığıda oluyor o takımlara.... Saygılar sevgiyle kal....

5. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Abi bahsettiğin Ereğli Tekirdağ Marmara Ereğlisi ise izinde bulunacağım diğer bir yer Tekirdağ sahilleri. O sahil şeridi ile ilgili bilgin var ise paylaşırsan sevinirim. ( Yer tarifi, balık türü ve avlanma şekli olarak... )

6. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Yav sen basıp gitsende memeleketine ,kıyıköy ,iğne ada ,olmadı alabalık ,oda olmadı sazan ,levrek oda olmadı turna ,daha ne olsun be hemşerim cennet gibi memeleketin var sen git palamut kovala

7. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Fatih'çiğim iznimi sadece bir noktada geçirmeyeceğim. İlk gitmeyi düşündüğüm yer Ormanlı idi, Sonrası Kıyıköy, Ondan Sonra Demirköy_İğneada, bir sonraki adım Kırklareli ve en son Tekirdağ sahil şeridi senin anlayacağın. Ve bu yerlerin hepsi kendi memeleketim sayılır. Zira bahsettiğim her noktada konaklama ve akrabalarım mevcut fakat daha önce bu yerlerde kısmen avlandım şimdi bu alanları tam manası ilede tanımaya çalışıyorum senin anlayacağın. Genel olarak boğazda avlanıyorum. ;) ;) ;)

8. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Merhaba SarıFırtına..:)
    Tekirdağ'a geldiğinde Mahşerin 3 balıkçısını ve Zeynel'i bul gerisini onlar hallederler..;)
    Şimdiden rastgele..:)

9. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Teşekkürler Ulvi abi. Oraya ulaştığım an Zeynel abiyi bulurum. Yalnız özelden bir ulaşım telefonu,adres veya mail ulaştırırsanız sevinirim... :) :) :)

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Anladım abicim ,hayırlı olsun bol şanşlar diyelim

11. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

Teşekkürler Fatih'çiğim...