saat 13;00 da sahile vardım biraz yemlik istavrit tutmak için çalışmaya başladım saat 18;00 ra kadar 2kg civarı (istavrit - izmarit) karışık balık aldım saat 20;00 dan itibaren çinekopa sallamaya başladım saat 24;00 ra kadar 12 adet çinekop aldım ve kaçanlarda cabası NOT ; istavrit ve izmaritler ince takımla - çinekoplar yemli takımla alınmıştır arkadaşlar geçen rapordada bahsetmiştim raporlara resim ekleyemiyorum çünkü imkanlar sınırlı neyse şimdilik bu kadar hepinize rastgele of of gitti izinden birgün daha kaldı 3 gün unutmadan bu gün çinekop çok güzeldi bana göre yarın hava lodos yaparsa sabah erken saatlerde çinekop çapari yapabilir
Serkancım ikidir av raporunu okuyorum.Sen ismini ACemi değilde usta falan diye değiştir istersen.Maşallah baya bereketli avlar yapıyorsun.
Napicaksin yusuf hafta sonu icin kendine avlakmi ariyosun Buldum ben bi yer ara beni aksama konusalim Hemde mirmir,eskina hatta ve hatta demeye dilim pek varmiyo ama sabah saatlerinde 7 gibi levrek cikiyo
keyifli av olmuş tebrikler... bakalım gecenın şu saatinde sabah 7 olsun diye bekliyorum. işten cıkıp atlıycam motoruma ve bogaz kıyısında avlak arıycam.. bakalım 2.köprüye kadar gezinip durum değerlendirmesi yapıcam, olmadı yine sarayburnunda avlancam dumumdan hepinizi haberdar ederim yarın aksam